nlc.hu
TV-sztárok

Béres Anett értelmetlennek tartja a monokinizést

Béres Anett értelmetlen baromságnak tartja a monokinizést

A ValóVilág egykori szereplőjének határozott véleménye van arról, hol illik és hol nem bikinifelső nélkül napozni.

Itt a nyár, mindenki ezerrel barnulni szeretne, amihez különféle módszereket vetnek be. Például vannak, akik ledobják a fürdőruhafelsőjüket, és anélkül napoznak – akár otthon, akár a nyilvános strandokon. Erről készített riportot a Fókusz, melyben az egykori ValóVilág-szereplő, Béres Anett is megosztotta a határozott véleményét a monokinizésről. Anett alapvetően nem ítéli el bikinifelső nélkül napozókat, de azért nála is van egy határ.

Béres Anett

Fotó: Schumy Csaba

„Szerintem ez egy nagyon szuper törvény, vagy nem tudom, szabály, hogy nem lehet” – utalt a sztár arra a konszenzusra, amit a legtöbb hazai strand követ. Miszerint házirendbe foglalják, hogy „tisztességes fürdőruhát viseljünk”.

„Mert egy értelmetlen baromság szerintem mutogatni a cickónkat. Mutogassuk otthon, vagy a kertben. Mi az értelme? Tudom, azt mondják erre, nem lesz rajtad a fürdőruha helye. Ki látja?”

 

– fejtegette Anett. Hozzátette, hogy „azért minden strandon vannak gyerekek, rákényszerítjük őket – tök mindegy, hogy hároméves, tízéves – hogy másnak a cicijét nézze”. De szerinte nem csak a gyerekeket zavarhatja a dolog. Más nőket is kellemetlenül érinthet, ha azt kell nézniük, ahogy a párjuknak majd’ kiesik a szeme egy monokiniző hölgyet bámulva.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top