nlc.hu
Család

Béres Anett és a gyerekvállalás

Jó híreket kapott Béres Anett a gerincműtétje után

Fontos kérdést tett fel orvosainak Béres Anett.

Közel egy éve annak, hogy Béres Anettet eszméletlen állapotban, törött csontokkal találták meg egy ayhuasca szertartás után. Az egykori valóságshow-szereplő nemrég egy újabb műtéten esett át, kivették a gerincét tartó hatalmas csavarokat. Egy interjúban elmondta, a beavatkozás után is voltak fájdalmai, három hétig az édesanyja ápolta, de most már sokkal jobban van.

„A tavalyi nyarat a kórházban töltöttem, az ideire viszont vannak apró terveim. Szeretnék strandra menni, a Balatonra, vágyom arra is, hogy újra biciklizhessek. Másodjára vágtak fel ugyanott, de nem zavar az a három darab 15 centis heg, mert az életemet mentették meg, simán felveszem a bikinit” – mesélt a terveiről. 

Béres Anett

Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu

Béres Anett azt is elárulta, miután túlvolt az első operáción, az volt az első kérdése, hogy vállalhat-e gyermeket. „Szerencsére igen, a szülést nem befolyásolja, de amit a sors nekem szánt, az lesz. Naponta húszan írnak, de eddig nem éreztem, hogy készen állnék rá, hogy fűzőben menjek randizni” – tette hozzá. 

(via BorsOnline)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top