nlc.hu
Sztárok

Újabb műtéten van túl Béres Anett

Béres Anett megszabadult a gerincét tartó csavaroktól

Anett nyolc hónappal ezelőtt került kórházba a rosszul sikerült teaszeánsz után, akkor nem sok jóval biztatták az orvosok.
Béres Anett

Akkor azt mondták neki, hogy akár évek is eltelhetnek, míg felépül. Ő egy pillanatra sem adta fel, kitartásának és pozitív hozzáállásának pedig mostanra meg is lett az eredménye: Anett most úgy érzi, a gyógyulása csodával határos módon felgyorsult.

Mindössze néhány héttel a baleset után lábra tudott állni, időt és energiát nem kímélve gyógytornázott, de a gerincét tartó hatalmas csavarok miatti fájdalma továbbra sem múlt el.

Az orvosok azt mondták, hogy minimum egy évet kell várnia, hogy eltávolíthassák azokat, sőt a decemberi MR után is megerősítették, hogy szó sem lehet arról, hogy előrébb hozzák az operációt. Anett, aki a Fókusz stábjának mesélt hogylétéről, mégsem nem adta fel, és rátalált egy olyan kezelésre, amiről úgy gondolta, segíthet.

Nyitókép: RTL Fókusz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top