nlc.hu
Család

Béres Anett teljesen átértékelte az életét a teaszeánsz után

Béres Anett teljesen átértékelte az életét

A teaszeánszon történtek után egyből megoldotta a párkapcsolati problémáját az egykori villalakó, mert halálközeli élménye miatt átértékelte az életét.
Béres Anett

Béres Anett rehabilitációja sokkal gyorsabban halad, mint az előzetesen várható volt, már tud mankó nélkül járni és a gerincmerevítő fűzőt is elhagyhatta, pedig korábban azt mondták neki, hogy fél évig járni sem fog tudni.

Az egykori villalakó az RTL Reggeli című műsorában beszélt arról, hogy azért vett részt a teaszeánszon, mert mélypontra került lelkileg.

Nagyon mélyponton voltam. Azért mentem el, hogy majd attól minden jó lesz. Ilyenkor, amikor az ember tényleg majdnem meghal, akkor elgondolkodik rajta, hogy most tényleg ezen problémáztam?

– mondta Anett, aki a történtek után átértékelte az életét.

Beszélt arról is, hogy évei mentek el azzal, hogy nem tudott megoldani egy párkapcsolati problémát, de a baleset után „seperc alatt” megoldotta, és lelkileg megerősödött.

Béres Anett júliusban vett részt egy ayahuasca-szeánszon, aminek az utóhatása kis híján az életébe került. A szertartás után az erdőbe menekült, ahol csak egy nap elteltével találtak rá: több csontja összetört és alig volt magánál. Azóta több műtéten átesett, gyógytornászhoz jár, szeretne minél előbb visszamenni dolgozni.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba/solwee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top