nlc.hu
TV-sztárok

Béres Anett a megmentőjéről

Találkozott megmentőjével Béres Anett, mindketten sírva üdvözölték a másikat

A férfi szívből örült a védence felépülésének.

Béres Anett a horrorisztikus ayahuasca teaszeánsz élménye után meg akarta találni azt a férfit, aki két nap után rátalált a szőlősben, és ezzel megmentette az életét. Két hónappal a hátborzongató események után most újra találkozott a megmentőjével, mindketten sírva üdvözölték a másikat – számolt be a Fókusz.

Béres Anett

Béres Anett 2-3 hét múlva már a mankótól is elbúcsúzhat – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

A férfi az otthonában fogadta az egykori VV-st és az édesanyját. Anett elmondása szerint nagyon megható volt a találkozás, mindenki elsírta magát. „Amikor kiszálltunk a kocsiból, akkor tényleg folyt a könnyünk. Nekem is, anyunak is, neki is” – mesélte.

Megmentője nem akart a nyilvánosság elé lépni, de védence felépülésének szívből örült.

„Örökre a szívemben fogom őrizni őt, és tényleg ő mentette meg az életemet. (…) Nem szeretett volna semmilyen nyilvánosságot, és én ezt tiszteletben tartom, hiszen nem ez volt a cél” – árulta el Béres Anett, aki mára már úgy érzi, lelkileg jól van. Azt mondja, ezt annak is köszönheti, hogy az eset óta szinte csak pozitív események történnek vele, csak szép dolgok érik.

A 12 hónapos felépülési idő helyett a csodával határos módon már néhány hét múlva lábra állhat. „Ha minden jól megy, akkor 2-3 hét múlva elhagyhatom a mankót, plusz a fűzőmet is” – újságolta az egykori reality-sztár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top