nlc.hu
TV-sztárok

Sáfrány Emese az életéről vallott

Sáfrány Emese az életkoráról: „Kicsit pánikolok, hogy a negyvenhez kerültem közelebb”

Mint mondja, nem úgy képzelte, hogy egyedülálló anya lesz.

Sáfrány Emese a születésnapja kapcsán adott interjút. A beszélgetés során elmondta, hogy az elmúlt öt évben rengeteg dolog történt vele, sok hullámvölgyet megélt. Bár vannak dolgok, amik nem úgy alakultak, ahogy szerette volna, elégedett az életével.

„Ha összességében nézem az életemet, akkor elégedett is vagyok, miközben egy kicsit pánikolok, hogy a negyvenhez kerültem közelebb. Ijesztő kimondani, és automatikusan egyfajta kapuzárási pánik alakul ki bennem, mert bár van egy csodálatos kisfiam, de nem teljesen így képzeltem el az életemet, hogy egyedül nevelem a gyermekemet” – magyarázta a Metropolnak a légtornász, aki arról is vallott, milyen férfit keres maga mellé.

Sáfrány Emese

Sáfrány Emese (Fotó: Trenka Attila)

„Mindig vannak próbálkozások. Van, aki fél rám írni, vagy kezdeményezni nálam. Az ilyen nem is kell, mert engem olyan talpraesett pasi keressen meg, aki meg tud állni az életemben” – jelentette ki a nemrég Intivel szakító Sáfrány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top