nlc.hu
Sztárok

Ezek a sztárok szakítottak 2023-ban

5 magyar sztárpár, akiknek idén zátonyra futott a kapcsolatuk

Többüknél a mi szívünk is megszakadt.

A szerelmek nagy többsége általában hatalmas lánggal indul, ami szépen lassan egy nyugodt tűzzé, majd csak parázzsá válik. Szeretnénk hinni az örökké tartó szerelemben, és abban, hogy ha két ember szereti egymást, minden akadályt leküzdenek. Sokszor, amikor azt látjuk, hogy a híres emberek irigylésre méltó kapcsolatban vannak, örömmel nézünk rájuk, és talán némi irigységgel is, hogy bárcsak nekünk is megadatna ez. Majd a lufi kipukkad, jön a hangos szakítás, ami körbe járja a sajtót, és rájövünk, ők sem különbek nálunk.

Habár még csak augusztus van, idénre már bőven jutott szakításokból és válásokból. Íme öt sztárpár, akikről azt gondoltuk, örökké tart majd a szerelmük.

A sort Tápai Szabina és Kucsera Gábor kezdte

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Fotó: Nagy Zoltán

Februárban a Story magazin címlapjából kiderült: a világbajnok kajakos Kucsera Gábor és az egykori kézilabdás, Tápai Szabina 10 év után a válás mellett döntöttek. Korábban már pedzegették a lapok, hogy valami nincs rendben a kapcsolatukkal, ám egy évvel ezelőtt azt nyilatkozták, hogy nem szeretnének többet a házasságukról beszélni a bulvárban. A válás okait viszont maga Szabina osztotta meg az újságírókkal. 

Korábban is tudtam volna mit mondani, de a döntés akkor még nem született meg bennem. Mostanra viszont igen. Gáborral mindketten megtettünk mindent a házasságunkért. Sokszor sikerült kimásznunk a gödörből, mert ugyanakkor és ugyanannyira akartuk, de most elkerültük egymást az időben. Nálam eljött a pont, hogy azt éreztem: tovább nem csukhatom be a szemem. Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész. Nyolc hónapja külön élünk, és úgy érzem, így a jó mindenkinek. Két és fél éven át vártam, hogy valami történjen. Vártam a küzdést, a tetteket. Nem nagy dolgokat ám. Csak arra vágytam, hogy menjünk el sétálni, vagy igyunk meg egy kávét kettesben, de ez nem történt meg. Most pedig azt érzem, ehhez már késő, elkerültük egymást időben. Ez már nem az én utam. Mára máshogy nézek rá.” 

Mi már apa és anya vagyunk, nem férj és feleség. De ettől én még nagyon szeretem őt, és mindig szeretni is fogom, csak más minőségben.

Természetesen a három gyerek örökké összeköti Szabinát és Gábort, akikről az elmúlt időszakban elmondható, nagyon jól megállják a helyüket elvált szülökként is. 

Peller Anna és Lukács Miki követték a Szabináékat

Peller Anna és Lukács Miklós

Fotó: Nagy Zoltán

Derült égből villámcsapásként érte a rajongókat márciusban, amikor Peller Anna és Lukács Miklós bejelentették, hogy 14 év házasság után elválnak

Szeretnénk közölni, hogy el fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket” – kezdte Anna a közösen feltöltött videójukban, majd Miki hozzátette: 

Az elmúlt két évben próbáltunk ezen túllendülni, jártunk párterápiára, sokat beszélgettünk, gondolkodtunk.” 

Mind közül talán az ő válásuk a legfurcsább külső szemlélőként, ugyanis nem csak mondták, valóban jó viszonyt ápolnak azóta is. Sőt, a Reggeli műsorvezetője abban is támogatta volt férjét, hogy a képernyőn, a Celebrandiban keressen magának új szerelmet. 

Tóth Andi és Marics Peti pár héttel Peller Annáék után jelentették be a szakításukat

Marics Peti és Tóth Andi

Fotó: Trenka Attila

Rajongók százai őrültek meg a hírért, amikor kiderült, hogy a két kedvenc előadójuk, Tóth Andi és Marics Peti egy párt alkotnak. Sokáig úgy nézett ki, mintha Isten is egymásnak teremtette volna őket. Közös otthonba költöztek, lett egy kutyájuk, együtt ültek be a Sztárban Sztár zsűriszékébe… Majd a műsorban hétről hétre megfigyelhető volt, hogy egyre fagyosabb a hangulat a szerelmesek között. Persze, elindultak a találgatások, amit az énekesnő nem tűrt sokáig, ezért Instagramon jelentette be, valóban szakítottak a ValMar duó tagjával. 

Igen, szakítottunk! Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni, nem rólunk van szó, hanem a műsorról.

Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de igyekeztem nem kimutatni. Megtörtént, levette mindenki, semmi baj. Ezáltal szeretném megköszönni ennek a drága Marics Peti közeli barátnak, aki nyilatkozott erről undormány módon. Nyilván, ha az én barátaimat kérdezik, akkor egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze, dobáljátok rám a szart, miért is ne? Én nem szeretnék szart dobálni, pedig én is tudnék.

Az okokra azóta sem derült fény, viszont Andi az elmúlt hónapokban kiegyensúlyozottabbnak tűnik mint valaha, ráadásul nem olyan régen saját ruhamárkáját is elindította

Sáfrány Emese és Zuber Krisztián, Inti is lezárták a kapcsolatukat

Inti és Sáfrány Emese

Fotó: Instagram

Sáfrány Emese és Zuber Krisztián alig egy év után, május elején jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk. A szakításról egyik fél sem árult el bővebb információkat. A légtornász inkább gyermekére koncentrált, és igyekezett a legjobbat kihozni a helyzetből. Inti azonban pár hete megtörte a csendet

Ez egy nagyon hosszú folyamatnak a vége volt. Nem nagyon szeretnék arról beszélni, hogy ez miért és hogy történt. Egyszerűen nem voltunk összepasszoló emberek

 – magyarázta a zenész, akiről kiderült, azóta ismét szerelembe esett, de új kedveséről nem árult el sok információt. – Azóta nekem van egy párom. Most már több mint egy hónapja vagyunk együtt, hál’ Istennek nagyon jól megvagyunk. Majd egyszer, ha úgy alakul, be fogom mutatni. Mi húsz éve ismerjük amúgy egymást, és egy véletlen beszélgetésből alakult ez ki. Szinte az első látásra, ahogy találkoztunk, összecsapódott ez a dolog. Nekem ő tetszett húsz évvel ezelőtt is, ezt bevallottam neki is.

Radics Gigi a napokban költözött el vőlegényétől

Radics Gigi, Mikus Áron

Fotó: Youtube, Családvarázs, III. évad, 7. rész

Radics Gigi 2020-ban vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a kőszobrász, Mikus Áron elrabolta a szívét. A fiatal szerelmesek nem sokáig tétlenkedtek, ugyanis még abban az évben megszületett közös kislányuk, Bella. A családbővülés után Áron meg is kérte lánya édesanyjának kezét, aki boldogan mondott igent. Habár lassan már három éve jártak jegyben, az esküvőre a mai napig nem került sor, ráadásul a rajongók azt is kiszúrták, Gigi közösségi oldalairól eltűntek a közös képek vőlegényével. Felröppent a pletyka, az énekesnő a kislányával elköltözött vőlegényétől, amit nem sokkal később meg is erősített

Mindig harcoltam azért, hogy a magánéletem magánélet tudjon maradni és ez most sincs, és a jövőben sem lesz másképp. Viszont történtek az életemben változások, amit szeretnék megosztani veletek, a követőimmel. Úgy érzem, tőlem kell megtudjátok a teljes igazságot, még mielőtt valamelyik bulvárlap megírja félinformációkból, vagy a szakmában elhangzott pletykákból kreálva a saját verziót. Úgy döntöttem a kislányom édesapjával kapcsolatban, hogy elválnak útjaink, és külön utakon folytatom tovább az életemet. Nehéz döntések ezek az életben, amiről az ember nem szívesen mesél. 

A legfontosabb továbbra is a kislányunk felhőtlen boldogsága, így a nevelését ezután is közösen folytatjuk tovább. Mindkettőnk részéről az az álláspont, hogy Bella továbbra is kapja meg a végtelen szülői szeretetet, törődést és figyelmet.

Szeretném elmondani, hogy a jövőben is szeretném fenntartani a jó kapcsolatot Áronnal, mivel jobb apukát nem is kívánhatnék Bellának, és ezért nagyon hálás vagyok! Biztosan tudom, hogy 10 vagy 20 év múlva is így fogom gondolni.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top