nlc.hu
Sztárok

Szakíthatott Radics Gigi és vőlegénye

Válságba kerülhetett Radics Gigi és vőlegénye kapcsolata

Pedig korábban még lelkesen tervezgették az esküvőt.

Radics Gigi 2020-ban vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a kőszobrász, Mikus Áron elrabolta a szívét. A fiatal szerelmesek nem sokáig tétlenkedtek, ugyanis még abban az évben megszületett közös kislányuk, Bella. A családbővülés után Áron meg is kérte lánya édesanyjának kezét, aki boldogan mondott igent. 

Radics Gigi

Fotó: Instagram

Habár lassan már három éve járnak jegyben, az esküvőre a mai napig nem került sor. Sőt, nem olyan régen az énekesnő úgy nyilatkozott, lehet, soha nem is fog. „Azt gondolom a házasságról, hogy akkor van varázsa, amikor az ember viszonylag a kapcsolat elején van. Nálunk egy papír, meg az, hogy legyen egy egynapos esemény, ahol viselhetek egy gyönyörű ruhát, nem változtatna azon, ami van. Ezért nem tartjuk fontosnak, hogy összeházasodjunk. Ráadásul ma már nem olyan erős a házasság szentsége, mint a szüleink vagy a nagyszüleink korában. Minden második házasság zátonyra fut” – nyilatkozta az énekesnő idén májusban. A rajongók emellett azt is kiszúrták, Gigi közösségi oldalairól eltűntek a közös képek vőlegényével, azonban ő hallgat arról, ennek mi az oka. 

Egyes híresztelések szerint viszont egyértelmű, mi történt: Radics Gigi és Mikus Áron kapcsolata válságba került, az énekesnő pedig már el is költözött otthonról Bellával. A Blikk kereste az ügyben Gigi menedzsmentjét, de nem kaptak konkrét választ. 

„Ha Giginek olyan változás lesz a magánéletében, amelyről szeretné értesíteni a nyilvánosságot, arról a közösségimédia-felületein beszámol majd – fogalmazott a Megasztár 6 győztesének munkatársa, a pár egy közeli ismerőse viszont több információval szolgált a lapnak. – Sokszor került már a kapcsolatuk hullámvölgybe, ám ezekről csak a legszűkebb baráti kör és a család tudott. Gigi óvja a magánéletét, egy ideje nem enged betekintést a nyilvánosságnak a mindennapjaiba, de aki egy kicsit szemfülesebb, észreveheti, hogy már nem is kedvelik egymás bejegyzéseit kislánya édesapjával. Úgy tűnik, most nincs visszaút. Gigi a közös albérletükből egy másikba költözött Bellával, és nemrég Los Angelesbe is Áron nélkül utazott el. A terv azonban az, hogy a kislányukat továbbra is egyetértésben és szeretetben nevelik tovább, legfeljebb nem párként.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top