nlc.hu
Sztárok

Anya lett Radics Gigi

Megszületett Radics Gigi gyermeke

Megszületett az énekesnő gyermeke, Radics Gigi a szülésről beszél a Story magazinban.

Radics Gigi május elején jelentette be, hogy kisbabát vár új párjától. Az énekesnő és szobrász párja másfél éve alkotnak egy párt, és egyelőre nem tervezték a gyereket, de nagyon örülnek, hogy így alakult. „A testvérem, Éva szervezőként dolgozott együtt Gigivel, és körülbelül két éve mutatott be minket egymásnak. Rögtön éreztem, hogy ott van a szikra közöttünk. (…) De csak másfél évre rá vettem a bátorságot, hogy elhívjam randevúzni” – árulta el a megismerkedésükkel kapcsolatban a 25 éves Mikus Áron.

A Story magazin címlapjáról pedig kiderült, hogy megszületett első közös gyermekük.

Gigi és kedvese csak nemrégiben költöztek össze, erről is beszélt az énekesnő. „Azt hiszem, senkinek nem egyszerű, ha el kell válnia a családjától, költöznie kell, de ez az élet rendje. A szüleim elfogadták, támogatnak, örülnek a döntésemnek. (…)Nagyon élvezem, hogy csinosítgathatom, berendezhetem a lakást, de a kedvencem a kislányunk szobája” – mondta korábban.

radics gigi

Radics Gigi (Fotó: Smagpix)

Sztárok, akiknél nemrég bővül a család:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top