nlc.hu
Sztárok

Radics Gigi költözik

Radics Gigi és szerelme költözik – az énekesnőnek már meg is van a kedvenc szobája a közös otthonukban

Az énekesnő szülei elfogadták, hogy lányuk kirepül a családi fészekből, de Gigi szerencsére nem költözik olyan messzire a párjával.

Hamarosan beköltözik új otthonába Radics Gigi és szerelme, Mikus Áron. Az énekesnő és a szobrászművész tavaly nyár óta alkot egy párt, néhány hónap múlva pedig megszületik a kislányuk, akit Bella Szofiának hívnak majd. A pár nemrég döntött úgy, hogy új otthonba költözik, amit Gigi szülei is jól fogadtak.

„Azt hiszem, senkinek nem egyszerű, ha el kell válnia a családjától, költöznie kell, de ez az élet rendje. A szüleim elfogadták, támogatnak, örülnek a döntésemnek” – magyarázta a Blikknek az énekesnő, aki bár kirepül a családi fészekből, szülei közelében marad, mindössze tíz percre lakik majd tőlük.  A költözés jelenleg is zajlik, de néhány héten belül teljesen belakhatják a lakást szerelmével.

Radics Gigi

Radics Gigi (Fotó: Facebook)

 „Nagyon élvezem, hogy csinosítgathatom, berendezhetem a lakást, de a kedvencem a kislányunk szobája” – árulta el az énekesnő, akit sajnos várandósan sem kímélnek a rajongói. Áron szerencsére megvédi őt és lesi minden kívánságát. Már csak a lánykérés van hátra, amiről nem tudni, hogy a baba születése előtt vagy után kerül-e sor. A szobrászművész mindenesetre nem bízza a véletlenre a dolgot, már mindent eltervezett, és a gyűrűt maga készíti a szerelmének.

Olvass még Radics Gigiről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top