nlc.hu
Sztárok

Radics Gigi plusz kilói

Radics Gigi nem foglalkozik a plusz kilókkal: ,,Egy állapotos kismamának gyorsan változik a teste”

Radics Gigi büszke folyamatosan változó testére.

Egy hónappal ezelőtt jelentette be Radics Gigi, hogy gyereket vár. Az énekesnő mindig is fiatal anyuka szeretett volna lenni, ám mégis meglepte a teherbe esés, hiszen még nem számított rá. Az biztos, hogy művész párjával nagyon boldogok, és várják már, hogy a kezükben tarthassák a picit. Gigi mindig is odafigyelt az alakjára, de a várandóssága alatt még ezt is elengedi – azt mondja, nem érdeklik a plusz kilók, csak a baba egészsége fontos. 

,,Attól, hogy anyuka leszek, ugyanúgy fontos kell maradjon a külső és belső egyensúlyom. Egy állapotos kismamának gyorsan változik a teste, ennek van lelki vonatkozása is, de a legáldásosabb dolog még akkor is, ha ezzel együtt a ruhatárat is át kell variálni pillanatok alatt. (…) Most előfordul, hogy anyu ruhatárából választok egy-egy kényelmesebb darabot, már az övek és szűk dolgok nem komfortosak, és az is biztos, hogy a topokat és sortokat viszont mellőzhetem egy ideig. Ettől függetlenül mindig megtalálom azokat a cuccokat, amik kényelmesek, csinosak és divatosak is egyszerre. A kényelem most fontosabb, mint a megjelenés, ráadásul ezek a ruhák szellősebbek, ezért tűnhet úgy, hogy visszafogottabb vagyok” – mesélte a Blikknek Radics Gigi.

radics gigi

Radics Gigi (Fotó: Instagram)

Az énekesnő azt is elmondta, nem számítanak a kilók. ,,Nem görcsölök a kilókon, sosem tettem. Az a lényeg, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Ez a természetes folyamat, ami most zajlik a testemben, a legnagyobb áldás. Nem gondolok arra, hogy mennyit kell majd leadnom, ha megszületett a kisbabám.”

Olvass még Radics Gigiről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top