Sztárok

„Falra tudtam volna mászni az éhségtől” – drasztikusan éheztette magát Radics Gigi

Fogyási kálváriájáról vallott a 23 éves énekesnő.

Radics Gigi 8 éves volt, amikor életében először, 70 kilósan diétára fogták. Akkor fél év alatt 20 kilót fogyott, ám nem tudta hosszú távon tartani a súlyát. Azóta újabb és újabb fogyókúrákat próbált ki, a pluszkilókkal való ádáz küzdelmeiről a BEST magazinban mesélt.

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Fotó: MTI/Mohai Balázs

A jelenleg boldog párkapcsolatban élő énekesnő bevallotta, hogy olykor embertelen diétát is kipróbált az álomalak elérése céljából. „Néhány esztendeje vágtam bele életem legdrasztikusabb fogyókúrájába. Akkoriban divatosak voltak a turmixdiéták, én is bedőltem nekik. Egész nap csak ezeket a készítményeket ittam, és leveseket fogyasztottam. Szilárd táplálékot egyáltalán nem vettem magamhoz. Pár nap elteltével rájöttem, hogy tarthatatlan ez az étrend: feszült voltam, falra tudtam volna mászni az éhségtől. Sem az egészségemnek, sem a közérzetemnek nem tett jót, ezért abbahagytam” – árulta el Radics Gigi, aki olykor az édesanyja ruháit hordta, hogy palástolja a pluszkilókat.

Az elmúlt egy évben elkezdett személyi edzővel edzeni, sőt étrendet is váltott. „Ma már az XS-es ruhaméret is rám jön, ami nagy boldogság, hiszen végre elértem azt a formát, amelyet kitűztem célul” – mondta.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

"Falra tudtam volna mászni az éhségtől" – drasztikusan éheztette magát Radics Gigi

Olvass még Radics Gigiről az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top