Sztárok

Radics Gigi rájött, hogyan lehet belőle sztár Amerikában

Radics Gigi egy kaliforniában élő magyar vloggernek mesélt a terveiről.

Radics Gigi évekkel ezelőtt döntötte el, hogy nem csak Magyarországon, de Amerikában is szeretne karriert csinálni. Éppen ezért gyakorlatilag kétlaki életet él, ám őt ez egyáltalán nem zavarja, sőt. A családja sokszor hiányzik neki, de egyébként egészen jól boldogul külföldön is. Sokszor megkapja, hogy persze, majd pont belőle lesz sztár, amikor annyi énekesnő próbálkozik rajta kívül. Erre velős választ adott. 

„El tudom képzelni, hogy itt legyek most hosszabb ideig, már csak az itteni zenei stílus miatt is. Ugyanakkor tudom, hogy valami különlegeset kell csinálni, mert rengeteg jó énekes van itt. Otthon a mai napig ezt hallgatom sok embertől… Ezzel nincs semmi baj, én örülök, ha fel lehet venni a versenyt. Azt gondolom, ha az ember csinálja, nagyon akarja, és tesz is érte, akkor bármit elérhet, amit szeretne. Egyébként van egy ötletem, hogyan lehetnék különleges az itteni zenei palettán, de azt egyelőre nem árulom el, de majd remélem, hallatok róla” – árulta el John Hasulyónak Radics Gigi.

Radics Gigi imádja Kaliforniát

Radics Gigi imádja Kaliforniát

Kapcsolódó cikkek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top