TV-sztárok

Radics Gigit a terhessége alatt is elárasztják gusztustalan beszólásokkal

Radics Gigi kifakadt a közösségi oldalán, nem érti az emberek rosszindulatát.

Radics Gigi sokakat meglepett, amikor bejelentette, gyereket vár új szerelmétől, akivel alig egy éve vannak együtt. Az énekesnő mindig is fiatal anyuka akart lenni, de őszintén bevallotta, hogy még nem készültek a gyermekáldásra. Ettől függetlenül nagyon várja már a picit, most azonban egy régebbi fotót posztolt, ahol még nem látszott az egyre jobban kerekedő pocakja.

,,Ez fotó még korábbról van,amikor még nem volt pocakom. Félreértés ne essék imádom,hogy van!!! A világ legszebb, legjobb dolga várni a gyermekünket. Habár ebben a gyönyörű időszakban is néhány ember képes gusztustalan és ízléstelen kommentekkel elárasztani! Tudom,tudom ilyenkor az jön,hogy ne foglalkozz velük Gigi…. eddig nem is foglalkoztam ezzel de néhány kommentelő rosszindulatát már időnként nem bírom ki szó nélkül. Mindegy is azért rakom ki ezt a képet mert az jutott eszembe róla,hogy most becsukom a fülimet erre a számomra érzékeny időszakra és teljesen kizárom ezeket az egyáltalán nem kedves embereket. Ugyanakkor szeretném megköszönni mindenkinek aki gratulált és velünk együtt örül. Millió puszi…” – írja a közösségi oldalán Radics Gigi.

Olvass még Radics Gigiről az nlc.-n:

Radics Gigi

Radics Gigi (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top