TV-sztárok

Itt kezd új, közös életet Radics Gigi és párja

Radics Gigi és párja, Áron a közös jövőjüket tervezgetik, az énekesnő elárulta, hol képzeli el a családi fészket.

Radics Gigi és párja, Áron rettenetesen boldogok, hiszen nemsokára szülők lesznek. A fiatal pár egyelőre nem tudja, mikor fog összeházasodni, de az összeköltözést már nagyban tervezik – írja a Blikk.

“Egyelőre ingázunk. Áronnak Tatán van az otthona, hol nála vagyunk, hol pedig nálunk. Én közel lakom a családomhoz, nagyon szeretek itt lenni, de Áron is. A szüleim és a párom nagyon szeretik egymást, jó itt nekünk, de amint lehet, szeretnénk elkezdeni építeni a közös otthonunkat. Még nem tudjuk pontosan, hol, de az már biztos, hogy a családom közelében szeretnénk maradni” – mondta Radics Gigi, akinek mindig is álma volt, hogy fiatal anyuka lehessen.

Radics Gigi és párja összekölzötik

Radics Gigi családja közelében szeretne élni. Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

“Annak ellenére, hogy meglepetésként ért, hogy babát várok, nagyon boldog vagyok. Teljesül az álmom, hogy fiatal anyuka legyek. Anyu is fiatal volt, amikor születtünk a tesómmal, én 24 évesen leszek anyuka” – mondta Radics Gigi.

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top