nlc.hu
TV-sztárok

Radics Gigit megműtötték

Kiderült, miért került kórházba Radics Gigi

Instagramon adott magyarázatot.

Rendesen megijesztette a rajongóit Radics Gigi, aki minap 24 óráig elérhető Instagram-történetében egy kórházi ágyból posztolt. A fotóhoz csak annyit írt, gyógyulóban van. Egyből beindultak a találgatások, vajon mi történhetett az énekesnővel. 

Radics Gigi

Fotó: Instagram

Hogy csillapítsa a kedélyeket, most egy posztban adott magyarázatot arra, miért kellett kórházba vonulni. 

Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy jól vagyok. Egy tervezett műtéten vagyok túl, endometriózisom volt, amitől az orvosom úgy látta, jobb megszabadulni. Szerencsére a legjobb kezekben voltam és már lábadozom. Mindenesetre mindenkit biztatok arra, hogy vegyen részt orvosi szűrővizsgálatokon, mert így sokszor meg lehet előzni a még nagyobb problémákat is” – fogalmazott az énekesnő, aki egyúttal meg is köszönte a rengeteg jobbulást kívánó üzenetet. 

Gigi egyébként nem csak emiatt volt közbeszéd tárgya az elmúlt hetekben. Marics Petivel megjelent közös száma szintén rengeteg kérdést vetett fel az emberekben, ugyanis a klipet egy olyan képpel promózták, ami eléggé félreérthető volt. Azóta ezzel kapcsolatban is tiszta vizet öntöttek a pohárba, hogy szimplán munkakapcsolat áll kettejük között. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top