nlc.hu
TV-sztárok

Radics Gigi a kórházból jelentkezett be

Radics Gigi kórházba került

Egyelőre nem tudni, mi történt az énekesnővel.

Fenekestül felfordult Radics Gigi élete a tavalyi évben. Párjával, Mikus Áronnal augusztus óta nincsenek együtt. A pár 2020-ban jelentette be, hogy már egy éve szerelmi kapcsolat fűzi össze életüket, majd megszületett a kislányuk, Bella. Az énekesnő a nyár végén, a közösségi oldalán jelentette be, hogy már nem alkotnak egy párt a férfival.

Radics Gigi

Fotó: Instagram

A szomorút egy öröm hír követte, miszerint ő is szerepelni fog a Dancing with the Starsban. A színpadon az énekesnő hétről hétre egyre jobban ragyogott, még úgy is, hogy nem titkolta, igenis megviselte őt a szakítás. A sebek viszont idővel begyógyultak és az énekesnő visszanyerte korábban elvesztett önbizalmát is. Múlt hét szerdán ráadásul Marics Petivel egy új számot is kiadtak, az internet népe pedig azóta is a közös videóklipjükön csámcsog. A két sztár a közösségi oldalán számolt be a dalról, mindezt pedig egy igen félreérhető képpel is megkoronázták. A rajongók között egyből beindultak a találgatások, de hamar tisztázták: szó sincs románcról, kivéve a videoklipben, ahol szerelmeseket alakítanak. A Szép Mosolyú Lány című dalnak a videójában Peti egy kosarast játszik, míg Gigi egy szép mosolyú nézőt, akinek a fiatal srác nem tud ellenállni. 

Ahogy az lenni szokott, a boldogság után jön a feketeleves. Gigi ugyanis 24 óráig elérhető Instagram-történetében egy kórházi ágyból jelentkezett be. 

Radics Gigi Instagram-történet

Radics Gigi Instagram-története

Hát akkor gyógyulás-on

 – fűzte a fotóhoz. Egyelőre nem tudni, mi történhetett az énekesnővel, de rajongói rendkívül aggódnak érte. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top