nlc.hu
Sztárok

Radics Gigi az önbizalomhiányáról

Radics Gigi vallomása: „Gátlásos nő vagyok, a lelkem mélyén még egy duci kislány”

Az énekesnő igyekszik ezeket levetkőzni.

Radics Gigi mögött nehéz időszak áll, miután Mikus Áronnal nyáron véget vetettek a kapcsolatuknak. A pár 2020-ban jelentette be, hogy már egy éve szerelmi kapcsolat fűzi össze életüket, majd megszületett a kislányuk, Bella. Az énekesnő augusztusban a közösségi oldalán tudatta követőivel, hogy már nem alkotnak egy párt a férfival.

Radics Gigi

Fotó: Ványi Ákos

Ezt követően egy jó hírről is beszámolt, miszerint ő is táncra perdül az idei Dancing with the Starsban. Azonban nem meglepő, nem csak a tánclépésekkel kell megküzdenie, hanem a belső akadályaival is

„Gátlásos nő vagyok, a lelkem mélyén még egy duci kislány. A terhességem alatt 30 kilót híztam, amit csak fél évvel ezelőtt sikerült leadnom. Miniszoknyát még mindig nem vettem fel, inkább csak nadrágban jövök a próbákra, mert nem vagyok teljesen megelégedve az alakommal – árulta el a Meglepetés magazinnak az énekesnő, akit az is furán érint, hogy egy idegen férfival, a táncpartnerével kerül intim közelségbe. – Furcsa volt, amikor Dávid először megfogta a kezemet, a derekamat, majd átölelt. Nekem ez nagyon bizalmas és intim dolog.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top