nlc.hu
Sztárok

Így van a szakítás után Radics Gigi

Radics Gigi a szakítása után: „Nagyon jól érzem magam egyedül”

Szereti az életét kettesben a lányával.

Radics Gigi és párja, Mikus Áron nyáron vetettek véget a kapcsolatuknak. A pár 2020-ban jelentette be, hogy már egy éve szerelmi kapcsolat fűzi össze életüket, majd megszületett a kislányuk, Bella. Az énekesnő augusztusban a közösségi oldalán tudatta követőivel, hogy már nem alkotnak egy párt a férfival.

Radics Gigi

Fotó: Birton Szabolcs

Nem olyan régen Gigi életmódváltásba kezdett és kirobbanó formában van. Erre szüksége is lesz, hiszen ő is táncra perdül a Dancing with the Stars negyedik évadában. A fiatal énekesnő a Best magazinnak árulta el, hogyan érzi magát két hónappal a szakítás után. 

„Ha két ember élete különválik, az nem okvetlenül tragédia, és nincs kőbe vésve, hogy ebből csak rossz következhet, kisülhet belőle valami jó is. Én most egyszerűen csak élvezem az életet Bellával… Tényleg nagyon jól érzem magam egyedül” – magyarázta az énekesnő, aki azt is hozzátette, Áron továbbra is kiveszi a részét Bella neveléséből, ráadásul nagyon jól tudnak így együtt működni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top