nlc.hu
TV-sztárok

Radics Gigi életmódváltás

Radics Gigi életmódváltásba kezdett a szakítás után

Már most rengeteget segített neki.

Habár már egy ideje feltűnt a rajongóknak, hogy Radics Gigi az összes közös fotót törölte vőlegényével, az énekesnő csak egy hete jelentette be hivatalosan, hogy külön utakon folytatják gyermeke apjával. 

Radics Gigi

Fotó: Instagram

A szerelmesek négy évig voltak együtt, mialatt lányuk, Bella is megszületett. Ugyan eljegyzés is volt már, az esküvőre soha nem került sor, Gigi pedig mindig megmagyarázta, éppen miért tolják a lagzit. Nehezen hozták meg a döntést a szakításról, abban viszont biztosak, így boldogabbak lesznek és igyekeznek továbbra is közösen nevelni lányukat. 

Az énekesnő a minap Instagram-oldalára tett fel egy fotót, amin éppen edz, és elárulta, jó ideje rátért az életmódváltás örvényére. „2 hónapja már, hogy visszatértem az edzőtermi edzésekhez, személyi edző segítségével, és sokkal fittebbnek, magabiztosabbnak érzem magam. Ha életmódot szeretnétek váltani, a változás a ti kezetekben van! Arra van időnk, amire szeretnénk, hogy legyen” – olvasható Gigi bejegyzésében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top