nlc.hu
Sztárok

Ez a három pár került be a Dancing with the Stars 4 döntőjébe

Krausz Gábor megmenekült, ez a páros viszont a döntő előtt esett ki a Dancing with the Starsból

Most már csak három híresség van versenyben.

Szombaton volt a Dancing with the Stars negyedik évadjának elődöntője, amiben T. Danny és Lissák Laura, Marics Peti és Stana Alexandra, Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Radics Gigi és Baranya Dávid párosa küzdött meg a továbbjutásért. Ez alkalommal a zsűri senkit sem menthetett meg, így minden a szavazatokon múlott, írja a Blikk.

Dancing with the Stars – Mindenki táncol negyedik évad zsűri

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

A döntőbe T. Danny és Lissák Laura, Marics Peti és Stana Alexandra egyenesen jutott be, így ők megnyugodhattak. A veszélyzónába Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Radics Gigi és Baranya Dávid került, így a közönség a két páros közül dönthetett, kinek adnak esélyt a fináléban.

A nézők végül Radics Gigit és Baranya Dávidot küldték haza így számukra véget ért a verseny, a döntősökhöz pedig Krausz Gábor és Mikes Anna csatlakozott.

Radics Gigi a műsor után elmondta, összességében elégedett azzal, amit elértek, hogy hétről-hétre meg tudtak újulni, és ha klisének is hangzik, büszke magukra. 

Nekem nagyon fontos volt, amikor elvállaltam a műsort, hogy a közönség megismerje, ki is vagyok én

– tette hozzá, és úgy érzi ez sikerült is neki, többségében az emberektől pedig pozitív visszajelzéseket kapott. Megjegyezte azt is, részt venni ebben a műsorban emberfeletti munkát jelent, és ezt a közöség nem biztos, hogy látja.

Az énekesnő elmondta azt is, az utóbbi hetekben már nehéz volt összeegyeztetni az életét a tánccal, és jó lesz, hogy újra több időt tud majd tölteni a kislányával, már nagyon hiányzik neki. „Azt segít, amikor ránézek, hiszen érte is csinálom ezt az egészet, és remélem, hogy egyszer, amikor picit nagyobb lesz, akkor büszke lesz rám.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top