nlc.hu
Szabadidő

Marics Peti és Radics Gigi

Marics Peti és Radics Gigi majdnem csókján pörög az internet

A két énekes mint a tinédzserek, úgy turbékoltak.

Marics Peti szerdán egy új dallal jelentkezett, melyben Radics Gigivel énekel együtt. A két sztár a közösségi oldalán is beszámolt a dalról, mindezt pedig egy igen félreérhető képpel is megkoronázták. Bár a rajongók között már beindultak a találgatások, szó sincs románcról, kivéve a videoklipben, ahol szerelmeseket alakítanak. A Szép Mosolyú Lány című nótában Peti egy kosarast játszik, míg Gigi egy szép mosolyú nézőt, akinek a fiatal srác nem tud ellenállni. 

A videót egyébként egy igazi tornateremben forgatták, és olyan hírességek is feltűnnek benne, mint Stohl András, Stana Alexandra, a G.w.M-vel összehozott Lissák Laura, akik pomponlányokként jelennek meg, illetve a ValMar másik fele, Valkusz Milán. 

Íme a dal

Állítólag mindketten szinglik

Tavaly augusztusban mindenkit meglepett Radics Gigi bejelentése: elválnak útjaik gyermeke édesapjával. A gyönyörű énekesnő azóta egyedülálló. Baranya Dáviddal a Dancing with the Stars táncparkettjén bebizonyította, hogy nemcsak fantasztikus előadó, hanem kitűnő táncos is. Amióta szakítottak Tóth Andival, Marics Peti nem beszél a magánéletéről. Korábbi barátnője, Kovács Gyopár sincs mellette már a hírek szerint, így ő is az egyedülállók táborát erősíti. Nem csoda tehát, ha a rajongók összehozták a két énekest. 

Marics Peti és Radics Gigi

Radics Gigi és Marics Peti (Fotó: YouTube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top