nlc.hu
Sztárok

DWTS-döntő: Tóth Andi és Marics Peti találkozása

Tóth Andi és Marics Peti levegőnek nézte egymást a Dancing with the Stars stúdiójában

Kínosan kerülte egymást az egykori szerelmespár.

Hosszú idő után most újra egy műsorban szerepelt Tóth Andi és Marics Peti. Találkozásuk nagyon kellemetlenre sikerült a Dancing with the Stars döntőjében: csak pár centire voltak egymástól, de egymásra sem néztek – írja a Ripost.

Miközben Tóth Andi a korábbi két győztessel – Gelencsér Tímeável és Csobot Adéllal, valamint közös táncpartnerükkel, Hegyes Bercivel – felrobbantotta a színpadot, Marics Peti a stúdió páholyában volt és még csak oda sem nézett. A Blikk tudósítása szerint a produkció alatt – a színpadnak háttal – beszélgetett Krausz Gáborral, Stana Alexandrával és Mikes Annával.

Tóth Andi és Marics Peti levegőnek nézte a másikat - Fotók: Sajtószoba

Tóth Andi és Marics Peti levegőnek nézte a másikat – Fotók: Sajtószoba

Majd amikor Tóth Andiék produkciója után a parkettre szólították Maricsékat az eredményhirdetésre, az egykori szerelmespár ugyan elment egymás mellett és csak pár centire voltak csak egymástól, de tudomást sem vettek a másikról. Semmi jelét sem adták annak, hogy észrevették volna a másikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top