nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi visszatér a Dancing wih the Stars-ba

Marics Peti és Tóth Andi ismét egy műsorban fognak szerepelni

Vajon mennyire megy nekik a közös munka?

Tavaly ilyenkor még szerelemben úszott Tóth Andi és Marics Peti, akik akkoriban boldogan mondtak igent a közös munkára is. Év elején együtt zsűriztek a Sztárban Sztár című műsorban, bár a legelső adásban látott parázs a fináléig eltűnt, ugyanis idő közben szakítottak

Marics Peti és Tóth Andi

Fotó: Olajos Piroska

Az énekesnő még a szakítás előtt azt is bejelentette, visszavonul az énekléstől és kevés alkalmak egyike volt csupán, amikor színpadra állt azóta, az is a TV2 kedvéért, a Mutasd a hangod! című műsorban volt. Marics az elmúlt hetekben a Dancing with the Stars-ban kápráztatja a nézőket, melyet korábban az énekesnő is megnyert.

Szombaton összeállt a döntős mezőnyben, melyben Marics Peti és párja, Stana Alexandra, Krausz Gábor Mikes Annával és T. Danny Lissák Laurával fognak megküzdeni a győzelemért. Az előző évadokhoz hasonlóan ezúttal is sztárvendégekkel spékelik meg a döntőt, akiknek a neveiről nem rég a leplet is lerántotta Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András

Nincs finálé sztárvendégek nélkül, idén pedig három is érkezik hozzánk és most lehull a lepel a kilétükről. Három olyan hölgy fog táncolni a Dancing with the Stars színpadán, akik még soha nem táncoltak egyszerre itt. A hölgyek egyenként is bombaként robbantak itt, a parketten, de mi lesz, amikor egyszerre ropják?” – jelentették be a műsorvezetők. Ezek szerint a korábbi győztesek: Csobot Adél, Gelencsér Tímea és Tóth Andi perdülnek majd táncra a döntőben. 

A Sztárban Sztár utolsó epizódjaiban Peti és Andi jóformán egymáshoz sem szóltak. Hogy vajon azóta rendeződött-e annyira a viszonyuk, hogy megbírnak maradni egy légtérben, szombaton kiderül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top