nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi a szakításról

Tóth Andi: „Igen, szakítottunk!”

Úgy látszik, nem békében váltak el egymástól.

Ma reggel érkezett a hír, miszerint Marics Peti és Tóth Andi kapcsolata az utóbbi hetekben megromlott, sőt, a ValMar énekese már el is költözött közös otthonukból. Az énekesnő úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba, egy Instagram-sztoriban reagált a szakítás hírére.

Igen, szakítottunk!

– kezdte Tóth Andi.

„Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni, nem rólunk van szó, hanem a műsorról. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de igyekeztem nem kimutatni. Megtörtént, levette mindenki, semmi baj. Ezáltal szeretném megköszönni ennek a drága Marics Peti közeli barátnak, aki nyilatkozott erről undormány módon. Nyilván, ha az én barátaimat kérdezik, akkor egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze, dobáljátok rám a szart, miért is ne? Én nem szeretnék szart dobálni, pedig én is tudnék.”

Tóth Andi és Marics Peti

Tóth Andi és Marics Peti (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top