nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik szakítás után kerültek közösen a tévébe

Kínos: ahogy Tóth Gabiék, ők is a szakítás után kerültek közösen képernyőre

Már hivatalosan bejelentették a szakítást, amikor egy korábban forgatott műsor képernyőre került.
Tóth Andi, Marics Peti, Szorcsik Viki, Szabó András Csuti

Lassan két hónapja, hogy bejelentette Tóth Gabi és Krausz Gábor, hogy elválnak. Habár idén szinte rekordmennyiséggel szakítottak és váltak el sztárok, az énekesnő és séf kapcsolatának válságán azért pörög még most is az internet, mert látszólag nem volt gond a magánéletükkel. Persze, azóta már a csapból is az folyik, mikor indulhattak el a lejtőn és valóban az okozta-e a törést, hogy Gabi a kelletténél közelebb került a Fricska táncegyüttes egyik tagjához. 

Éppen ezért fogadta rendkívül nagy érdeklődés a hét elején a Séfek Séfe azon adását, amiben Krausz Gábor és Tóth Gabi együtt szerepeltek

A válásuk bejelentése előtt forgott le a műsor ötödik évada, melynek egyik részében az akkor még Gábor párja, Gabi is feltűnt egy feladat kapcsán. A versenyzőknek a sztárséf kislánya, Hannaróza 4. születésnapjára kellett tortát sütniük. Mint a műsorban kiderült, korábban Krausz  volt a tortafelelős a családban.

Sáfrány Emese és Zuber Krisztián, Inti

Sáfrány Emese és Zuber Krisztián alig egy év után, május elején jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk. A szakításról egyik fél sem árult el bővebb információkat. A légtornász inkább gyermekére koncentrált, és igyekezett a legjobbat kihozni a helyzetből. Nyár közepén Inti törte meg a csendet, aki elmondta, azóta új kapcsolata is lett már. 

Ez egy nagyon hosszú folyamatnak a vége volt. Nem nagyon szeretnék arról beszélni, hogy ez miért és hogy történt. Egyszerűen nem voltunk összepasszoló emberek” – mondta a zenész. Előtte viszont kellemetlen helyzetbe kerültek, amikor alig pár héttel a szakítás bejelentése után képernyőre került az Ütös Ötös, amiben még egy párként szerepeltek

Tóth Andi és Marics Peti

Tavaly tavasszal Instagramon tudatta a hírt Tóth Andi és Marics Peti: egy párt alkotnak. A szerelmük a Sztárban Sztár színpadán kezdődött és a zsűriszékben ért véget. Az összes pár közül talán ők voltak azok, akik a legkellemetlenebb helyzetbe keveredtek, ugyanis a legnagyobb szerelemben mondtak igent a Sztárban Sztár zsürizésére, majd a műsor felénél derült ki, hogy szakítottak, éppen ezért még jó pár adást le kellett forgatniuk, ráadásul élőben. Az énekesnő igyekezett tartani magát, de sajnos a szerelmi csalódásukat nem tudták elrejteni a szemfüles nézők elől, így elő kellett állnia a farbával

Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni, nem rólunk van szó, hanem a műsorról. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de igyekeztem nem kimutatni. Megtörtént, levette mindenki, semmi baj. Ezáltal szeretném megköszönni ennek a drága Marics Peti közeli barátnak, aki nyilatkozott erről undormány módon. Nyilván, ha az én barátaimat kérdezik, akkor egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze, dobáljátok rám a szart, miért is ne? Én nem szeretnék szart dobálni, pedig én is tudnék” – mondta Andi, amikor elismerte, valóban szakítottak. 

Szorcsik Viki és Szabó András Csuti

Szorcsik Viki és Szabó András Csuti kapcsolata tavaly, a Farm VIP forgatásán kezdődött, ám nem sokáig tartott. A széria bemutatásánál már nem alkottak egy párt, ráadásul Csuti viszonylag hamar megismerkedett új kedvesével, Sudár Biankával, akivel azóta is egy párt alkotnak. A legizgalmasabb az ő történetükben, hogy a TV2 később ismét összehozta őket, ugyanis egy héten keresztül szerepeltek együtt a Hal a tortánban. Vicces jelenet volt, amikor Csuti látta vendégül a sztárokat, a színésznő kihasználta az alkalmat és egy kukászsákban adta vissza az üzletember nála felejtett holmiját. Persze, a műsor kezdetén Csuti elárulta, akkora már minden rendben volt közöttük. 

Mi megbeszéltük a dolgokat, szerintem nekünk ezzel kapcsolatban nincsen elszámolni valónk – magyarázta Csuti, Viki pedig ezekkel a kedves szavakkal nyújtotta át neki a dolgait. – Ez tényleg nagyon egyedi, és csak tőlem, csak neked! Ezt már nagyon régóta szerettem volna odaadni neked, tiszta szívből. Bár igazából rohadtul neked kellett volna elvinned, hónapokkal ezelőtt! Bontsd ki!

Bálint Antónia és Bársony Farkas

Október másodikán indul az RTL nagysikerű műsora, a Nyerő Páros, amelyben Bálint Antónia és szerepel Bársony Farkassal. Antónia 8 éve már, hogy kerüli a rivaldafényt és civil életet él. Annyit lehetett róla tudni, pár éve beköszöntött a szerelem az életébe. Bár sosem volt a hosszú kapcsolatok híve, úgy tűnt, jogász szerelmével nagyon jól kijönnek. A nyár közepén tudódott ki, három és fél év után szakítottak kedvesével

Ha egy kapcsolat el jut oda, hogy nem olyan jó már és több a negatívum, mint a jó dolog benne, akkor megfogalmazódik, hogy legyen most már nem sokára vége, mert egy életünk van, és inkább érezzük magunkat nagyon jól. Tudtam, hogy ez így fog történni, előbb vagy utóbb” – nyilatkozta a minap Antónia.

A hab a tortán, hogy csak ezután derült ki, a Nyerő Páros idei évadában még együtt szerepel az egykori szépségkirálynő és volt kedvese. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top