nlc.hu
TV-sztárok

Krausz Gábor sejtelmes célzása

Krausz Gábor fricskája Tóth Gabinak a DWTS előtt: „Remélem, kihajtja majd belőlem a szuflát!”

Szellemesen üzent az énekesnőnek.

Egy hónapja mindenki Krausz Gábor és Tóth Gabi válásán pörög. Nem csak a sajtó, a rajongók is gyártják az elméleteket, mi vezethetett oda, hogy a séf bejelentette, hat év után elválnak. Mivel Krausz közleményében úgy fogalmazott: „Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet”, sokan arra tippelnek, az énekesnő a Fricska táncegyüttes egyik tagjával kerülhetett közelebbi viszonyba. 

Krausz Gábor (

Fotó: Trenka Attila

Az új szerelmet még nem erősítették meg, bár árulkodó jel lehet, hogy Gabi azóta többször is a táncossal ment nyilvános eseményekre, sőt még nyaralni is. A válás híre óta körbejárja az internetet a Blikknek egy korábbi videója, melyet, ha a most történtek fényében megnézünk, már kicsit mást hallunk ki az énekesnő nyilatkozatából. 

„Hónapok óta készültünk, nagyon régi vágyam volt a fricskás fiúkkal egy közös produkció. Nagyon tisztelem a munkásságukat, világszinten is megmutatták magukat, és szép eredményt értek el. Velük dolgozni… hát, olyan energia volt, meg azért kihajtották belőlem a szuflát rendesen! Nem volt megállás” – magyarázta akkor Gabi. 

Kedd este derült ki, hogy idén Krausz Gábor is táncra perdül a Dancing with the Stars című műsorban, a sajtóeseményen pedig nem bírta ki, hogy ne tegyen egy sejtelmes megjegyzést, ami vélhetően Tóth Gabinak szól. A Blikk riportere arról kérdezte a séfet, mit szokott csinálni egy szórakozóhelyen, ő pedig szellemes választ adott. 

„Ha itt maradsz még egy kicsit, látni fogod, mit szoktam csinálni egy szórakozóhelyen… nem táncolni. De ezért van Anna…

nagyon remélem, kihajtja majd belőlem a szuflát!”

A teljes videót ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top