nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese és Inti az Ütős Ötösben

Ciki: Sáfrány Emese és Inti még együtt szerepel egy ma adásba kerülő műsorban, de közben már szakítottak

Nem tartott ki a párkapcsolatuk a tévéműsor képernyőre kerüléséig.

Mint arról tegnap beszámoltunk, szakított Sáfrány Emese és a TNT zenésze, Inti. A légtornász a közösségi oldalán tudatta a hírt, miszerint véget ért a párkapcsolata. A sztárpár 10 hónapig volt együtt. Sáfrány Emese elárulta, mindent átbeszélve, szépen váltak el egymástól és tisztelettel gondolnak az együtt töltött időszakra.

Sáfrány Emese és Inti,

Sáfrány Emese és Inti együtt az Ütős Ötösben – Forrás: TV2 / Ütős Ötös – videó

Az Ütős Ötös ma képernyőre kerülő adásában azonban még együtt szerepelnek Sáfrány Emeséék – derül ki az előzetesből, amelyben az is látható, hogy Inti a szexre asszociál azzal a feladvánnyal kapcsolatban, hogy „Nevezzen meg egy olyan tevékenységet, amit az emberek többsége hetente csak egyszer végez!”.

Sáfrány Emeséék egyébként Mészáros Árpád Zsolt csapatával csaptak össze a TV2 családi vetélkedőjében.

A légtornász és a zenész szerelmespárként tavaly novemberben szerepelt először kamerák előtt: akkor közös interjút adtak a románcukról a Tények Plusz stábjának. Ezt követte az Ütős Ötösben való szereplésük, ahol a közös interjú után először jelentek meg együtt tévéműsorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top