nlc.hu
Sztárok

Altatásban fogják sokkolni TNT Inti szívét

Komoly beavatkozás vár TNT Intire, altatásban fogják sokkolni a szívét

Inti szíve még mindig nem ver normális ritmusban, ezért altatásban fogják sokkolni.
Inti

A TNT-ből ismert Intinek, azaz Zuber Krisztiánnak komoly probléma van a szívével, nemrégiben kórházba került, és nem sokon múlt, hogy életveszélyes legyen az állapota. Párjának, Sáfrány Emesének köszönheti, hogy idejében kiderült a baj, ugyanis a légtornász nyaggatta Intit, hogy menjen el kivizsgálásra. Ott derült ki, hogy szíve olyan rossz állapotban van, hogy azonnali orvosi ellátásra szorul.

De nem ez az egyetlen dolog, amit párjának köszönhet a zenész. Sáfrány Emese az RTL Reggeli című műsorában beszélt arról, hogy megismerkedésük után Inti megkérdezte tőle, zavarja-e, hogy dohányzik. Emese azt válaszolta, hogy nem zavarja, de nem szereti a cigaretta szagát. Erre Inti egyik pillanatról a másikra letette a cigit.

Azt mondta, hogy jó, akkor leszokok, és másnap letette. Azóta sem gyújtott rá egyszer sem

– mesélte Sáfrány Emese, akinek a hatására Inti egészségesebben táplálkozik.

A zenészt több mint egy hete kezelik a Honvédkórházban, ám a szíve „még mindig nem ver normális ritmusban”, ezért altatásban sokkolni fogják, hogy úgymond újraindítsák azt. Ha minden jól megy, jövő hét második felében hazaengedik a kórházból, de három hónap múlva megint lesz egy komolyabb beavatkozása.

(Kiemelt kép: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top