nlc.hu
Sztárok

TNT Inti új párja

Újra szerelmes Inti, megmutatta új párját a TNT zenésze

Sáfrány Emese után ismét egy kisgyermekes nőt szeret az énekes.

Ismét rátalált a boldogság a TNT zenészére. Inti (Zuber Krisztián) szívét egy olyan hölgy rabolta el, akit az énekes már régóta ismert – írja a Blikk. Új kedvesét már a közösségi oldalán is megmutatta

Inti

Nem kereste a szerelmet Inti, de végül mégis rátalált – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó (2022.09.22.-i adás)

Dalma adott már korábban is jeleket, hogy talán több van köztünk, mint barátság, csak én ezeket nem vettem észre. Vagyis inkább még nem akartam észrevenni, mert valamiféle belső indíttatásból védeni akartam magam, a szabadságom” – mesélte a bulvárlapnak. Végül egy szilveszteri telefonhívással Inti tette meg az első lépést.

“Nagyon jót beszélgettünk. Ezt még több beszélgetés követte és szép lassan kezdtek elmélyülni közöttünk az érzelmek” – árulta el a TNT zenésze, aki online már be is mutatta új kedvesét az édesanyjának, Dalma pedig Intit a 6 éves kisfiának, akivel – mint mondja – remekül kijön.

A tavaly szívműtéten átesett énekes szeretné, ha párja és az édesanyja személyesen is találkoznának, ezért most azt tervezi, hogy októberben elutaznak majd hozzá, Floridába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top