nlc.hu
Család
Zuber Krisztián a szakításról

Inti elárulta, miért lett vége a kapcsolatának Sáfrány Emesével

A titokzatos új szerelme kilétét még nem fedte fel, csupán annyit árult el, korábban a hölgy is szakmabeli volt.

Sáfrány Emese és Zuber Krisztián alig egy év után, május elején jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk. A szakításról egyik fél sem árult el bővebb információkat. A légtornász inkább gyermekére koncentrált, és igyekezett a legjobbat kihozni a helyzetből. 

„Igyekszem pozitív lenni, ezért fejlesztem magam. Úgy hiszem, nemcsak a testet, de a belsőt, a szellemet is kell edzeni, erősíteni. Nemcsak magam miatt csinálom, hiszen van egy kétéves fiam, akire gondolnom kell. Szeretném, ha azt látná, hogy az anyukája erősen, tettre készen ugrik neki egy-egy problémának és nem elkeseredetten a sarokban ücsörög. Úgy vélem, jobbnak és tudatosabbnak kell lennünk” – nyilatkozta pár hete Emese. 

Zuber Krisztián, Inti

Fotó: Birtron Szabolcs

Most viszont Inti megtörte a csendet és a Tények kameráinak elárulta, mi állt a szakításuk mögött. „Ez egy nagyon hosszú folyamatnak a vége volt. Nem nagyon szeretnék arról beszélni, hogy ez miért és hogy történt. Egyszerűen nem voltunk összepasszoló emberek – magyarázta a zenész, akiről kiderült, azóta ismét szerelembe esett, de új kedveséről nem árult el sok információt. – Azóta nekem van egy párom. Most már több mint egy hónapja vagyunk együtt, hál’ Istennek nagyon jól megvagyunk. Majd egyszer, ha úgy alakul, be fogom mutatni. Mi húsz éve ismerjük amúgy egymást, és egy véletlen beszélgetésből alakult ez ki. Szinte az első látásra, ahogy találkoztunk, összecsapódott ez a dolog. Nekem ő tetszett húsz évvel ezelőtt is, ezt bevallottam neki is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top