nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese a szakítás után

Így van a szakítás után Sáfrány Emese: „Nem csak magamra, a fiamra is gondolnom kell”

Úgy érzi, bármi is történik, elégedett az életével.

Sáfrány Emese és Zuber Krisztián alig egy év után, május elején jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk. A légtornász így ismét egyedül maradt kisfiával, akinek az apjával, Hornyák Ádámmal tavaly év elején döntöttek a válás mellett. 

Sáfrány Emese

Fotó: Instagram

Emese nem búslakodik a szakítás miatt, törekszik arra, hogy minden élethelyzetet derűsen lásson. 

„Igyekszem pozitív lenni, ezért fejlesztem magam. Úgy hiszem, nemcsak a testet, de a belsőt, a szellemet is kell edzeni, erősíteni. Nemcsak magam miatt csinálom, hiszen van egy kétéves fiam, akire gondolnom kell. Szeretném, ha azt látná, hogy az anyukája erősen, tettre készen ugrik neki egy-egy problémának és nem elkeseredetten a sarokban ücsörög. Úgy vélem, jobbnak és tudatosabbnak kell lennünk – mondta a Ripostnak Emese, aki mostanában sok időt tölt az önfejlesztéssel. – Manapság a negatív történésekben is mindig azt keresem, hogy mit tanulhatok belőle. Nem okolok senkit… Kijelenthetem, jelenleg elégedett vagyok az életemmel, semmin nem változtatnék.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top