nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese már bemutatta gyerekének új párját, Intit

„Ha valaki szeretni akar engem, az szeresse a gyerekemet is” – Sáfrány Emese már a fiának is bemutatta Intit

A légtornász tudatosan ismerkedett a szakítás után.

Sáfrány Emese csak áprilisban szakított gyermeke, Nolen apjával, de hamar rátalált a szerelem. Új kedvese a TNT zenekar tagja, Zuber Krisztián, Inti

Sáfrány Emese

Sáfrány Emese (Fotó: Instagram)

A pár azóta már túl van egy közös nyaraláson, és miután a zenész kórházba került, Emese kitartóan látogatja és ápolja őt. Az egyedülálló anyák élete nem könnyű, ezt a légtornász is megerősítette, aki most a Borsnak arról mesélt, szerette volna, ha kedvese és kisfia mielőbb találkoznak. 

„Ebben tudatos voltam. Elhatároztam, hogy nem szeretnék randizgatni, mert elveszi azt az időt, amit Nolennel tölthetnék. Csak arra a valakire szeretném az időmet szánni, akit érdemesnek tartok. Nem titok, Inti volt az első, akivel találkoztam a szakítás után. Hallottam olyan történeteket, hogy valaki már fél éve együtt van az illetővel és még mindig nem találkozott a gyerekével. Úgy gondoltam, nem jó, ha a hozzám tartozó csomaggal nem szembesül. Ha valaki szeretni akar engem, az szeresse a gyerekemet is, és tudja elfogadni a hozzám tartozó körülményeket: a fiamnak van egy apukája, akivel kontaktban vagyok. Úgy voltam vele, jobb, ha mihamarabb túlesünk a nagy találkozáson. Láttam Intiben potenciált és tudtam, hogy ez egy működő dolog tud lenni. Szerencsére azóta tök jól megvagyunk és nagyon jól viszonyul Nolenhez, ami számomra nagyon fontos szempont” – nyilatkozta Emese. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top