nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese és TNT Inti alakuló párkapcsolata

Összejött Sáfrány Emese és TNT Inti, szakítása után újra boldog a légtornász

A Konyhafőnök VIP forgatásán ismerkedtek meg.

Sáfrány Emese hónapokkal a szakítása után újra boldog. Erre lehet következtetni abból, hogy a minap a Duna-parton látták a TNT zenekar egyik tagjával, Intivel (Zuber Krisztiánnal) szorosan összefonódva sétálni. A légtornász a Borsnak elismerte, alakulóban van a kapcsolatuk.

TNT Inti és Sáfrány Emese

Kibontakozóban van TNT Inti és Sáfrány Emese kapcsolata – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása. (b): press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central; (j): Sajtóklub RTL Klub / / Central Médiacsoport / Central

Elmondása szerint az elmúlt hónapokban folyamatosan azon dolgozott, hogy lezárja a múltját, a kapcsolatát a gyermeke édesapjával. „Ahogy ez sikerült, én is sokkal nyitottabb lettem a világ felé” – árulta el a bulvárlapnak Sáfrány Emese, hozzátéve: Intivel még 2020-ban, A Konyhafőnök VIP forgatásán ismerkedtek meg.

„Akkor még mindketten párkapcsolatban éltünk, semmi sem alakult ki közöttünk. Egy ideje kezdtünk el beszélgetni, és ezáltal kerültünk közelebb egymáshoz” – magyarázta a légtornász, hozzátéve: éppen az első randijukon buktatták le őket. „Kedveljük egymást. Nagyon jól éreztük magunkat. (…) Nem tartottunk még ott, hogy mi ezt nyilvánossá tegyük” – fűzte hozzá.

Olvass még Sáfrány Emeséről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top