nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese a szakítás feldolgozásáról

Sáfrány Emese: „Nem könnyű a párkeresés egy pici babával” – pszichológushoz fordult a szakítás után

A 33 éves légtornásznak még nem sikerült kihevernie a szakítást. Szerinte csak kegyes hazugság az, hogy az idő begyógyítja a sebeket.

Mint arról beszámoltunk, 4 év után zátonyra futott Sáfrány Emese és vőlegénye, Hornyák Ádám kapcsolata. A kisgyerekes szülőket a 4 hónapos kisfiuk, Nolen sem tudta összetartani. Sáfrány Emese most igyekszik túltenni magát a fájdalmas szakításon, ami nem megy könnyen – írja a legfrissebb Story magazin.

Sáfrány Emese

Sáfrány Emese igyekszik lelkileg mihamarabb helyrejönni – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Sokan mondták, hogy legyek türelmes, az idő majd mindent megold, begyógyítja a sebeket, de én ezzel nem értek egyet. (…) Elébe mentem a dolgoknak és számos önfejlesztő tréningen vettem részt. Jártam pszichológusnál, családállításon, coachnál, de még meditálni is elkezdtem. Számos kérdésre szeretnék választ kapni, megérteni, hogy mi miért történt. (…) Ez az időszak most rettenetesen megterhelő, mert nem elnyomom, hanem pont kiadom magamból a sérelmeimet, fájdalmaimat” – vallotta be a légtornász, aki még nem áll készen egy új kapcsolatra.

Elmondása szerint egyelőre a fiára és magára szeretne koncentrálni. “Mindenesetre nem könnyű a párkeresés egy pici babával, ezt idővel én is megtapasztalom majd” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Olvass még Sáfrány Emeséről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top