nlc.hu
Sztárok

Párja és a nagyszülők is segítik a gyereknevelésben Sáfrány Emesét

Nem teljesen így képzelte az anyaságot Sáfrány Emese

A légtornász kisfia már hét hónapos és megállíthatatlanul kúszik-mászik, sőt, néha már sikerül önállóan ülnie is.

Noel tavaly júniusban látta meg a napvilágot, a vártnál egy picit hamarabb. A pár mindenképpen olyan nevet akart a kicsinek, amelynek különleges a csengése és a jelentésére is figyeltek. A Noel név „bajnokot” takar.

„Most indult be igazán az élet. Amikor az ember megtudja, hogy milyen is az, amikor gyereke van, hogy tényleg non-stop figyelmet igényel, de mellette meg egy fantasztikus érzés meg látni, ahogy mindennap fejlődik” – beszélt Sáfrány Emese az anyaságról a Mokkában.

A modell azt is elárulta, hogy nagyon fontos számukra az együtt töltött idő, így törekszenek a közös programokra, mialatt valamelyik nagymama vigyáz a kicsire. Kiemelte, hogy szerencsések Ádámmal, aki nagyon jó apuka és minden feladatból kiveszi a részét. Hozzátette továbbá, hogy nem mérte fel ténylegesen, hogy mennyire nehéz és „melós” lesz a gyereknevelés, ugyanakkor szerinte fel lehet előre készülni lelkileg.

sáfrány emese

Sáfrány Emese (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top