nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese megmutatta a kisfiát

Sáfrány Emese kamerák előtt is megmutatta a kisfiát

Sáfrány Emese élvezi az anyaság minden percét, de azért vannak nehézségek.

Két hónappal ezelőtt született meg Sáfrány Emese kisfia, aki a Nolen nevet kapta. Az influenszer élvezi az anyaságot, imádja a gyerekét, de azért ő is megküzd azokkal a problémákkal, amelyeken minden anyuka keresztülmegy. A kis Nolen hasfájós és nem is nagyon alszik éjszaka, ezért eléggé kimerültek a szülők, de ez nem keseríti el őket. Nemrég új házba költöztek, ahol körbevezették a Fókusz stábját.

„Mindenkit, akit csak lehetett, mozgósítottunk, a család és a barátok nagy segítség voltak a pakolásban. Csapatostul sikerült átköltöznünk” – mondta Sáfrány Emese, aki utólag is köszöni a segítséget, hiszen nélkülük nem sikerült volna.

„Meg kell élni ezt a pillanatot, mert fantasztikus, de próbálunk arra figyelni, hogy teljesen ne változzon meg az életünk. Maradjon azért idő arra is, hogy találkozzunk a barátainkkal és meg tudjunk egy-egy pillanatot élni, akár egy fesztiválon, vagy bármi” – részletezte Hornyák Ádám.

Nagyon jól érzik magukat most hármasban és bár Emese nagyon szeretne egy második gyereket, egyelőre még nincs itt az ideje és a jövő zenéje, hogy bővül-e még a család.

sáfrány emese hornyák ádám

A második babával még várnak (Fotó: RTL)

Sztárok, akiknél hamarosan bővül a család:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top