nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese a szülés után kiegyensúlyozott

Sokan megszólták Sáfrány Emesét a szülés utáni képe miatt: „Nem polgárpukkasztásnak szántam”

Júniusban született meg Sáfrány Emese és a párja első gyereke, a kis Nolen. A légtornász azóta többször megmutatta, milyen szépen regenerálódott a szülés óta.

Sáfrány Emese a szülés előtt sokat mesélt arról, milyen egészséges életmódot tartott és amióta megszületett a légtornász kisfia, a boldog kismama azt is megmutatta, hogyan alakult át a teste a várandósság alatt. 

„10. nap a szülés után. Túl vagyunk talán a kezdeti nehézségeken, megszoktuk az esti ébredéseket, beállt az etetés és megtanultunk szuper gyorsan pelenkát cserélni. Én szépen nyerem vissza a korábbi alakom és súlyom. Nolen pedig már a születési súlyánál 125 grammal több” – írta Emese a közösségi oldalán az akkori fotója mellé.

Sáfrány Emese 10 nappal a szülés után ezt a szelfit osztotta meg a közösségi oldalán

Sáfrány Emese 10 nappal a szülés után ezt a szelfit osztotta meg a közösségi oldalán

Sokan megszólták őt azért, mert kiírta mindezt, különösen azért, hogy jól érzi magát  a bőrében és máris szépen visszaalakult a teste. A megjegyzések többsége arról szólt, hogy nem ez most a legfontosabb, amire Emese szintén válaszolt. 

„Mármint mire gondolsz …? Arra, hogy már jól megy a szoptatás vagy hogy a fiam súlya mennyi … merthogy a poszt ezekről mind szól …. Nincs egyetlen dolog sem kiemelve, hogy az a legfontosabb … ezek mind fontos dolgok, igen többek közt az is, hogy érzem magam a bőrömben …”

Ma a Reggeliben mesélt el, hogy mindezt ő nem polgárpukkasztásnak szánta, egyszerűen szerette volna megosztani a tapasztalatait, az örömét, mert sokan érdeklődtek arról, hogy van. 

Sáfrány Emese a Reggeliben mesélt a szülésről és az azóta eltelt időszakról

Sáfrány Emese a Reggeliben mesélt a szülésről és az azóta eltelt időszakról

„A posztjaiban is hangsúlyozta, hogy nem ez a legfontosabb számomra, sőt! Magamnak egy visszajelzés volt, hogy az egészséges életmód és a mozgás nagyban hozzájárul ahhoz, mennyire hamar nyerjük vissza az alakunkat. A kisfiamról nem sokat posztolok, viszont megosztom, mi van vele, ehhez magamról osztok meg képet. Ezzel senkinek nem akarok ártani.”

Szülés után: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top