nlc.hu
Sztárok

Bombaforma a szülés után

Szerencsés kismamák: három sztár, aki szülés után egyből visszanyerte az alakját

Szexi sztármamik, akiken a gyerekük születése után néhány héttel már nyoma sem volt a várandósság alatt felszedett pluszkilóknak.

Vannak, akik éveken át küzdenek azért, hogy visszanyerjék a szülés előtti formájukat. Nekik szupergyorsan sikerült.

Kiss Virág

Kiss Virágnak diétáznia sem kellett hozzá (Forrás: Mokka – videó)

Kiss Virág mindössze 8 és fél kilót hízott a terhesség alatt, amit csupán egy hét alatt le is faragott magáról. Elmondása szerint semmi különlegeset nem tett, a pluszkilók viszont napról-napra olvadtak le róla. A sikeres bikinifitnesz világbajnok úgy véli, a teste így hálálta meg neki a 2012 óta tartó kőkemény edzéseket és a szigorú diétázást. „Én is meglepődtem, nekem nem voltak elvárásaim” – vallotta be Kiss Virág, hangsúlyozva: semmilyen diéta nem húzódott ennek hátterében, sőt őrült edzések helyett a szülést követő tartásjavító gyakorlatokra esküszik.

Lékai-Kiss Ramóna is elképesztő gyorsan visszanyerte a szülés előtti alakját. A műsorvezető 20 kilót szedett magára a babavárás során, ám amikor elhagyta szülés után a kórházat, már 10 kilóval könnyebb volt. A további felesleget is gyorsan lefaragta magáról, köszönhetően a jó géneknek és a szerencsés alkatának. 

A szülés után pár héttel posztolt fotóján már nyoma sem látszott annak, hogy nemrég hozta világra a kisfiát:

Sophie Turner idén július közepén adott életet kislányának. A Trónok harca sztárját a szülés után alig több, mint egy hónappal már szűk nadrágban és pólóban fotózták; az alakja egészen elképesztő volt, meg sem látszott rajta a szülés. A 24 éves színésznő szinte azonnal visszanyerte eredeti, bomba alakját. Úgy tűnik, ő is a szerencsés alkatúak közé tartozik!

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top