Egészség

Már két héttel a szülés után bombaformába hozta magát egy anyuka – elmondja, mi a titka

Ilyen lapos hasról még a terhesség előtt is csak álmodozni merünk, nemhogy szülés után!

Lélegzetelállító fotókat posztolt magáról a  25 éves fitneszmami, Nicole Knight, melyeken a szülés előtti és utáni alakja látható. Míg sokaknak hónapokba telik visszanyerni szülés előtti formájukat (amivel egyébként az égvilágon semmi baj nincs!), az ausztrál anyuka már 2 héttel a szülés után olyan lapos hasat villantott, amire aligha van magyarázat.

Márpedig Nicole szerint semmi természetellenes nincs benne: „A terhesség előtt heti 3-5 alkalommal jártam HIIT (magas intenzitású intervall) edzésre, és a terhesség alatt is próbáltam minél többet mozogni” – mondja az kétgyermekes anyuka, aki a szülés után szinte azonnal visszaállt a régi edzésprogramjába, és továbbra is esküszik a HIIT-re.

„A bőrfeleslegtől nem fogok tudni megszabadulni, de hát ez csak kis áldozat két ilyen gyönyörű gyerekért!” – teszi hozzá az anyuka, aki szerint a legfontosabb, hogy minden nő elfogadja a szülés után megváltozott testét. Mi mást is mondana?

dailystar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top