nlc.hu
TV-sztárok

Megmutatta barátnőjét Inti

TNT Inti kamerák előtt mutatta meg új kedvesét

Úgy érzi, végre megtalálta az igazi boldogságot.

2022 nyarán még arról szóltak a hírek, hogy a TNT zenekar Intije, Zuber Krisztián egy párt alkot Sáfrány Emesével. A kapcsolatuk azonban egy évet sem élt meg. Inti, aki eközben egy komoly szívműtéten is átesett, a szakítás után igyekezett megtalálni a helyét és több nővel is randizott. 

Zuber Krisztián, Inti

Fotó: Instagram

Alig pár héttel ezelőtt végül elárulta, megtalálta a boldogság. Mint kiderült, új kedvese, Dalma és az énekes már régebb óta ismerik egymást, sőt, a hölgy több jelet is küldött Inti felé, miszerint tetszik neki. Végül Intinek leestek ezek a jelek és közelebb kerültek egymáshoz. Az egyedülálló anyuka már be is mutatta az énekest gyermekének, ahogy Inti is szerelmét az anyukájának. Ezúttal egy romantikus randira indultak, ahova a Tények Plusz kamerái is elkísérték őket. 

Megmondom őszintén, hogy terv nem volt! Belevágtunk, és igazából úgy kezdődött, hogy lesz, ami lesz, meglátjuk, aztán komolyra fordult a dolog. Mi már régről ismertük egymást, tavaly nyár végén ismerkedtünk meg, de nem volt köztünk semmi komoly dolog” – mesélte Inti, aki hónapokig nem tudta kiverni a fejéből Dalmát, majd szilveszterkor ismét összesodorta őket az élet.

Valahogy szilveszterkor jött egy olyan sugallat, hogy amikor a turnébuszban ültem – ugye éjfélkor az édesanyámat és a lányomat mindig fel szoktam hívni –, és most ő volt a harmadik, akit felhívtam. Nem tudom, hogy miért. Felhívtam és átbeszéltük a szilveszter éjszakát, nagyon sokat beszélgettünk ezután, volt olyan, hogy éjszakákat átbeszélgettünk. Bennem ez így felépült, nem tudtam tovább ellenkezni és kinyitottam ezt a bizonyos kaput magamban.

Inti hozzátette, ez a kapcsolata más, mint a korábbiak és Dalma mellett igazán megtalálta a helyét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top