nlc.hu
Sztárok

Inti öt nap alatt 15 kilót hízott

Zuber Krisztián Inti: „Öt nap alatt 15 kilót híztam”

Nem tudta kihajtani a szervezete a testéből a vizet – többek között ezért fordult orvoshoz.

Tavaly ősszel lett rosszul Zuber Krisztián Inti, majd a kivizsgálások után kiderült, hogy kiújult a gyerekkori szívbetegsége. A TNT zenésze a Story magazinnak mesélt az elmúlt pár hónap küzdelmeiről és azt is elárulta, hogy érzi most magát. 

Elárulta, hogy régóta fennálló probléma a szívritmuszavara, ám ezzel nem volt különösebb probléma tavaly őszig. „Ráadásul öt nap alatt 15 kilót híztam, mert mint utólag kiderült, nem tudta kihajtani a szervezetem a testemből a vizet. Végül szeptemberben orvoshoz fordultam. A fulladás miatt azt hittem, hogy tüdőproblémám van, de kiderült, hogy a légzőszervemnek semmi baja, a szívem azonban háromszor akkora, mint kellene” – emlékezett vissza Inti.

A műtétjeiről, valamint a vizsgálatokról is beszélt és elárulta, ha minden rendben megy, akkor egy beavatkozás vár még rá. „Mivel a sokkolás nem sikerült, megpróbálják kiégetni a szívemből azokat az izmokat, amelyek a ritmuszavart okozzák. Nagyon remélem, hogy ezúttal sikerülni fog az operáció, és nem kell többé marokszámra szednem a szívgyógyszereket!” – zárta szavait a zenész.

További részletek a ma megjelent Storyban:

Story - címlap

Story – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top