nlc.hu
Sztárok
Majka és Károlyi Róbert botrány

Tovább dagad a botrány Majka és a Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője között

Folytatódik az interneten való üzengetés.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, pár nappal ezelőtt a Sztárban Sztár leszek! korábbi versenyzője, Károlyi Róbert egy TikTok videóban szállt bele Majkába. A zenész a harmadik évadban a rapper mentoráltjai közé került, ám a középdöntőben kiesett. Mint mondja, ekkor Majka megígérte neki, a műsor után is segíteni fogja karrierében. 

Majka

Fotó: Olajos Piroska

Róbert most azt állítja, Majka nem adta meg neki a telefonszámát, helyette azt kérte, keresse meg Messengeren. Mint mondja, már akkor tudta, ebből nem lesz semmi. „Miután lement a forgatás, az ott lévő kollégák mondták nekem, hogy: Robi, fuss be az öltözőbe, ott van Majka, cseréljetek számot, ebből még lehet valami. Nyilván éltem ezzel a lehetőséggel, azonnal rohantam be hozzá, hogy beszéljünk. De amikor megemlítettem neki, hogy cseréljünk számot, az az igazi erőltetett mosoly… Biztos találkoztatok már ilyennel az életben. Amikor látod, hogy esélyed sincs” – fogalmazott Róbert. 

Természetesen mindezt Majka sem hagyta szó nélkül. Vasárnap egy hosszú posztban írta le, miért kérte a zenészt, hogy ne telefonon keresse. „Azzal vádolsz a videódban, hogy a telefonszámom nem adtam oda… A telefonszámom – ha megbocsátasz – csak azoknak az embereknek adom meg, akik közel állnak hozzám, vagy napi vagy heti kapcsolatban vagyok velük. Ezt majd remélem akkor megérted, mikor sikerül a hőn áhított karriert megcsinálni. Állításod szerint ehelyett kényszeredett mosollyal azt mondtam, hogy inkább messengeren beszéljünk? Pontosan így volt.

Kényszeredett mosoly nélkül… Azért mondtam a messengert, mert az jobb felület a kommunikációra velem. Mégha furcsa is, azt gyakrabban olvasom, mint ahogy a telefont felveszem. Konkrétan majdnem mindig néma üzemmódban vagyok, és csak akkor akarom a telefont használni, ha én nyúlok hozzá, és nem akkor, ha más hív. Elnézést… ilyen önző f*sz vagyok… A messenger üzenetben, amit küldtél nekem megbeszéltük, hogy szólok majd, ha olyan dalon dolgozom, amiben el tudlak képzelni. Ez idáig ez nem történt meg….

A Bors ismét felkereste Róbertet, aki ezúttal visszakozott, miszerint nem akart botrányt. 

Nem balhét akartam generálni. Normálisan próbáltam elmesélni a történetemet. Csalódás volt olvasni azokat a sorokat. Hogy őszinte legyek, kedvesebb válaszra számítottam, vagy legalábbis nem ilyen stílusúra… Úgy érzem, a szavai a valódi énjét tükrözték, nem azt, amit a kamera előtt mutat. Én ezzel viszont le is szeretném zárni ezt az ügyet, szeretnék megmaradni embernek. A saját lelkiismeretem legalább tiszta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top