nlc.hu
Sztárok

Majka csípős reakciója

Majka: „Lehetnék olyan, aki felmarkolna egy zsák pénzt és az első menetben hanyatt vágja magát”

Még Sebestyén Balázs sem hagyta szó nélkül az internetes üzengetést.

Molnár Áron a minap egy videóüzenetben hívta ki Majkát egy bokszmérkőzésre. A rapper decemberben bejelentette, hogy 16 év után visszatér az anyacsatornájához, az RTL-hez. Tavaly nagyon futott a Sztárbox című műsor, ezért természetes, hogy jó páran jelezték már, szívesen indulnának az idei évadban.

Majka

Fotó: Trenka Attila

A színész a tavalyi győzelme után úgy döntött, idén is megmérettetné magát, ráadásul már az ellenfelét is kinézte, Majkát. Áron felhívását ITT lehet megtekinteni. A rapper a maga stílusában reagált a felkérésre Facebook-oldalán, amiben finoman oda is szólt pár embernek, akiket nem nevezett nevén, innentől kezdve lehet tippelni, kire gondolt.

Áron! Az ég áldjon meg! Hát most ezt hogy? Vasárnapra ezt mééé találtad ki? Ember!! Most jövök a templomból – kezdte viccesen a rapper, majd komolyra fordította a szót. – Na de most komolyan… Drága testvérem! Végignéztem a boxos pályafutásod és igazán imponáló volt. Elhiszem, hogy tüzet kaptál, mert tényleg jól állt a pifff-pufff, de sok akadályba ütközik, hogy mi egymásnak essünk. A legnyomósabb érv, hogy nekem 2024-re annyi munkám van, hogy esélytelen lenne felkészülnöm ellened olyan szinten, amivel megnyugtatóan sétálnék be a ringbe. Ahhoz, hogy kiporoljam a feneked, minimum 6-7 hónap felkészülésre lenne szükség, heti 5 nap edzéssel, ami az én időbeosztásom mellett még Tom Cruisenak se sikerülne a Mission Impossible 8-ban” – írta Majka.

Persze lehetnék olyan is, aki felmarkolna egy zsák pénzt, szarna mindenre, és az első menetben hanyatvágja [sic!] magát, de az nem én vagyok. Ha már elvállaltam valamit, megcsinálom rendesen… És ezt nem tudnám. Ha akarod viszont rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged.

Nyilván Sebestyén Balázs tiszteletteljesen beszállt a szópárbajba, főleg, ha már amúgy is megemlítették. „Kedves Áron! Ne haragudj, de nem tudok kiállni ellened, van egy nagyon makacs bokasüllyedésem, illetve bibis lett a könyököm a hétvégén, mert elestem a bicómmal! De ha akarod, rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Ráskó Eszternek hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Sokszor látom árnyékbokszolni itt a rádióban a teraszon, és ha dühös, mindig lever egyet a Ferinek, aki mellette ül. Szerintem elképesztő ütőereje lehet, látva a bicepszét és Feri látleleteit.. Nekem azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged” – olvasható a rádiós reakciója. 

Ahhoz, hogy teljes legyen a kép, érdemes megvárni, Ráskó Eszternek vajon lesz-e bátorsága, hogy kiálljon a színész ellen vagy talán Rákóczi Ferit küldi maga helyett, hiszen az elmondottak alapján, már neki is van némi gyakorlata bokszban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top