nlc.hu
Sztárok

A Sztárbox legnagyobb kiütései

Valakinek csak pár másodperc jutott a ringben – ezek voltak a Sztárbox legnagyobb kiütései

Izgalmas mérkőzéseket hozott a Sztárbox idén: előfordult, hogy megállt az ütő a nézőkben.

Majd’ 20 éve után élesztette fel az RTL a Sztárboxot, ami hatalmas sikert hozott a csatornának. Rengeteg voltak kíváncsiak arra, hogyan püfölik egymást a celebek és ki az, aki valóban felkészült volt egy ökölvívó mérkőzésre. Talán Curtist kivéve – aki elmondta, hogy csak pár edzésen vett részt – mindenki komolyan vette az felkészülést, így számos jó meccset láthattak a nézők. Több olyan is volt, amikor már a második menetet sem érte meg az adott celeb, ugyanis jól helybenhagyta az ellenfele. Ezekből válogattunk következő összeállításunkban.

Frohner Fecó vs. Molnár Áron

A sztárfodrász nagy elánnal vetette bele magát az edzésekbe, a színész pedig előzetesen elmondta, hogy nem érdekli, ki az ellenfele, ő csak nyerni szeretne. Teljesült a vágya, hiszen nem tartott sokáig a mérkőzés: a második menetben földre küldte ellenfelét Molnár Áron, kiütéssel győzött Frohner Fecó ellen. A fodrász később csalódottan nyilatkozott, hiszen nagyon sokat készült a meccsre és nem gondolta volna, hogy ilyen rövid ideig tart majd számára. 

Az összecsapást ITT nézheted vissza.

Árpa Attila vs. Nagy Ervin

Árpa Attila és Nagy Ervin (2)

Árpa Attila és Nagy Ervin (2) (Fotó: Trenka Attila)

Mindkét színész tisztességgel felkészült a mérkőzésre, azonban természetesen a végén csak egy maradhat. Ahhoz, hogy megtudjuk, a két nehézsúlyú művész közül kié lett a győzelem, nem kellett sokat várni, ugyanis Árpa Attila másfél perc alatt kiütötte Nagy Ervint. Bár a színész nem adta volna fel a harcot és az edzője sem dobta be a törülközőt, a bíró úgy döntött, hogy félbeszakítja a boxmeccset. A helyszínen szurkolt Ervin felesége, Borbély Alexandra is, aki férjével együtt csalódottan vette tudomásul, hogy viszonylag hamar véget ért számukra ez a kaland. 

A meccset ITT nézheted vissza.

Pintér Tibor Tenya vs. Dobrády Ákos

A Sztárbox harmadik negyeddöntőjében mérkőzött meg egymással Pintér Tibor és Dobrády Ákos. A lovas színész nagy elánnal vetette bele magát a meccsbe, és bár látszott, hogy fogy a levegője, utoljára még megindult egy agresszív támadással, ami a zenész vesztét okozta. Másodszor is földre került, a bíró rászámolt, és mivel nem volt benne biztos, hogy folytatni tudja, megszakította a mérkőzést. A TNT énekese hirtelen nem értette, hogy mi történt, aztán végül realizálta, hogy sajnos kiesett az övért folyó harcból. 

A mérkőzést ITT nézheted vissza. 

Rácz Jenő vs. Kabát Peti

Rácz Jenő, Kabát Péter

A kiütés után Kabát ijesztően rogyott össze. (Fotó: Schumy Csaba)

A sztárséf és az egykori focista nagyon jó barátságot ápolnak, ám mindketten elmondták, hogy amikor megtudták, egymás ellen mérkőznek majd meg, akkor egy kicsit szüneteltették a kommunikációt. Nagyon várták már a mérkőzést, amelynek – a nézők szavazatai alapján – Rácz Jenő volt az esélyese. Arra azonban senki nem gondolt, hogy ilyen komoly kiütés lesz a vége: a focista megindult a séf felé, aki egy ideig védekezett, majd egy jól irányzott ütéssel úgy állon vágta, hogy Kabát Peti ájultan esett össze és pár percig nem is volt magánál. Durva percek voltak ezek a tévénézőknek és a közönségnek, de szerencsére egy idő múlva magához tért a volt sportoló. 

Az összecsapást ITT nézheted vissza. 

Molnár Áron vs. Rácz Jenő

Rácz Jenő,

Rácz Jenő, fotó: Sajtóklub

A könnyűsúly döntőjében a színész a sztárséffel csapott össze. Mindketten nagyon sokat készültek a fináléra, Rácz Jenő előbb Kabát Pétert, majd Istenes Bencét, míg Molnár Áron Frohner Fecót és Józan Lacit győzte le korábban. Ki-ki mérkőzés volt ez, hiszen mindkét híresség nagyon jól boxolt, ám sokak szerint a színész magassági és súlyfölénye felé billentette a mérleget. Erre nem is cáfolt rá, már az első menetben olyan komoly ütéseket vitt be Rácz Jenőnek, hogy a séf edzője úgy döntött, bedobja a törülközőt, mielőtt nagyobb baj lenne. Mint később kiderült, jól tette, hiszen Rácz arccsontja megrepedt és az ütés egy szemideget is ért, de szerencsére nem lett komolyabb problémája belőle. 

A meccset ITT nézheted vissza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top