nlc.hu
Sztárok

Elindult a Sztárbox az RTL műsorán

Elindult a Sztárbox, Molnár Áron ki is ütötte Frohner Fecót

Rajtuk kívül még Berki Mazsi és Megyeri Csilla, valamint Árpa Attila és Nagy Ervin csapott össze.

Vasárnap este elindult az RTL Sztárbox című műsora, és az első mérkőzés elég izgalmasra sikeredett. Molnár Áron a földre küldte Frohner Fecót rögtön a második menetben. Frohner Fecó edzője végül bedobta a törülközőt, amit a versenyző eleinte értetlenül fogadott. Molnár Áron Iványi Gáboréknak és a Magyar Evangéliumi Testvérközösségnek ajánlotta a mérkőzést. 

Molnár Áron korábban elmondta, már gyerekkora óta vonzza a boksz, és megosztotta azt is, nem igazán érdekli, hogy ellenfele milyen ember, egyszerűen csak le akarja győzni őt. Ez sikerült is neki, és mint a meccs után elárulta, csak egy parányi fénypontnak látta az ellenfelét, meccs közben kizárólag az edzője instrukcióira figyelt, és a KSI kántálását hallgatta. 

Molnár Áron és Frohner Ferenc

Az RTL-en futó Sztárbox című műsor első mérlegelése. (Fotó: Trenka Attila)

Őket Berki Mazsi és Megyeri Csilla követte a ringben. Mint az előzetes kisfilmekből kiderült, Megyeri Csillának Berki Mazsi az egyedüli nő, akit nagyon szívesen megcsapkodna. Ő pedig azt javasolta ellenfelének, hogy előre foglalja le az időpontját a plasztikai sebészhez, arra az esetre, ha betörne az orra a meccs alatt. 

És kinek drukkol Hódi Pamela? Mint a Blikk írja, ugyan gyermekeik örökre összekötik őt és Berki Krisztián özvegyét, Berki Mazsit, ő most mégis azért szurkol, hogy Megyeri Csilla győzzön. „Egyértelmű, hogy Csillának drukkolunk, az ő vendégei vagyunk” – válaszolta Hódi Pamela, amikor Csobot Adél, a műsor háziasszonya megkérdezte, mégis kinek szurkol.

Végül nem teljesült a kívánsága, a második meccsen hosszas küzdelem után pontozással nyert Berki Mazsi. A híresség elmondta, nagy elvárásai voltak maga felé, de miközben tartottak a menetek, nem tudta, hogy elég volt-e a győzelemhez a teljesítménye. Edzője szerint Berki Mazsi stílusosan bokszolt és érezte az elejétől fogva, hogy jó alapanyag ehhez a sporthoz. 

Az este harmadik és egyben utolsó mérkőzése Nagy Ervin és Árpa Attila között zajlott. Ugyan korábban lesérült, Árpa Attila helyt állt, mégpedig annyira, hogy ütéseitől Nagy Ervin padlóra került, a színész edzője pedig bedobta a törölközőt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top