nlc.hu
Sztárok

Sztárbox mérkőzések

Ezek a hírességek mérkőznek meg egymással a Sztárboxban

A műsor október 29-én 19 órakor debütál.

A mai napon az RTL egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a hírességek kikkel lépnek majd ringbe. A Sztárboxot Csobot Adél, Héder Barna és Szujó Zoltán vezeti, a műsor szakmai részéért pedig Kovács István felel majd. A műsor előtt minden híresség kemény edzésbe kezdett: Berki Mazsi a gyerekkori élményeire hagyatkozott, Istenes Bence pedig többször is vérző testrészekkel jelentkezett be a közösségi oldalán. A show-ban a férfiak négy kétperces menetben küzdenek meg, míg a nők 4×1,5 perces menetben.

Sztárbox

A Sztárbox férfi versenyzői. (Fotó: Birton Szabolcs)

Íme, ki kivel csap össze:

Férfi nehézsúly

Szegedi Fecsó és Curtis
Pintér Tibor és Dobrády Ákos
Brasch Bence és KKevin
Nagy Ervin és Árpa Attila

Férfi középsúly

ifj. Schobert Norbert és Istenes Bence
Kabát Péter és Rácz Jenő
Kállay-Saunders András és Józan László
Molnár Áron és Frohner Fecó

Női könnyűsúly

Berki Mazsi és Megyeri Csilla
Janicsák Veca és Szabados Ági
Nyári Dia és Járai Kíra
Sáfrány Emese és Dobos Evelin

Akadtak még meglepetések!

Mint a sajtótájékoztatón kiderült, Kabát Péter szilánkosra törte a hüvelykujját egy kesztyűzésnél, Árpa Attila pedig egy forgatáson szenvedett bokatörést.

„Az ellenfelem sajnos ráesett a lábamra. Emiatt két hétre hanyagolnom kellett az edzéseket, a Sztárbox is veszélybe került. Szerencsére szépen gyógyul, járok az orvoshoz, és rögzítőt hordok. Most már alakul, és úgy tűnik, versenybe tudok szállni Nagy Ervin ellen” – mondta Árpa, melyet a Blikk közölt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top