nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla a Sztárbox-meccs után

Sztárbox: Megyeri Csilla revansot akar venni Berki Mazsin

A két héttel ezelőtti meccs óta sem nyugodtak meg a kedélyek.

Mint arról beszámoltunk, nagy önbizalommal és komoly felkészültséggel indult neki a megmérettetésnek Megyeri Csilla a Sztárbox első negyeddöntőjében, ám az ellenfele, Berki Mazsi négy menetben egyhangú pontozással győzedelmeskedett az influenszer felett, aki így távozott a versenyből. Az üzletasszony ügyesen használta a hosszú kezeit a Csilla elleni mérkőzésen és egyértelműen uralta a ringet.

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla a bokszmeccs egyik szünetében – Fotó: Trenka Attila / Fotócentrál

Tóth Tamás és Urbán Feri edzők készítették fel Megyeri Csillát, aki a vereség ellenére sem hagyja abba az ökölvívást. “A boksz a szerelmem lett, és ezután is folytatom” – árulta el a Blikknek. Az influenszer arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy szívesen összecsapna újra Berki Mazsival. “Az edzőm azt mondta, Csilla még egy évet adj nekem, hogy felkészítselek és simán megvered Mazsit!” – mesélte Megyeri Csilla, majd bevallotta: “Szeretnék revánsot venni!”

Bízik abba, hogy a Sztárbox sikere esélyt ad egy következő évadra, ahol egy visszavágó keretein belül ismét kiállhat Berki Mazsi ellen a ringben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top