nlc.hu
Sztárok

Sztárbox

Így ütötte ki Berki Mazsi Megyeri Csillát – Fotók a mérkőzésről

Az édesanya egyhangú pontozással győzte le az ellenfelét.

Tegnap este elstartolt a Sztárbox, ahol egy percig sem lehetett érezni, hogy a sztárok ne vették volna komolyan a műsort, vagy az azzal járó felkészülést. A hölgyek közül Berki Mazsi, és a nemrég durva verekedésbe keveredő Megyeri Csilla is ringbe szállt a győzelemért. A mérkőzés alatt Mazsi ügyesen használta a hosszú kezeit, Csillának még a szája is vérzett. A meccs alatt megszólalt Csilla párja, Zsolti, aki ugyan látta, hogy a párja elfáradt, de bízott benne, hogy előre viszi majd a „parasztvér”. Mazsi azonban egyértelműen uralta a ringet. Végül egyhangú pontozással győzedelmeskedett.

Íme egy galéria arról, hogyan ütötte ki Berki Mazsi Megyeri Csillát

Megyeri Csilla, Berki Renáta (Mazsi)
Megnézem
Összes kép (7)

 

A rendezvényen Berki Krisztián exe, Hódi Pamela és férje, Tóth Bence is jelen voltak, akik egy, a műsorban készült riportban elmondták, hogy Csilla győzelmét áhítják, még drukkerpólójukat is megvillantották. „Mazsi az egyetlen nő, akit szívesen meg fogok csapkodni. Tiszta szívből meg fogja kapni” – jelentette ki Megyeri még a mérkőzés előtt, mire a nézőtéren ülő Pamela elmosolyodott.

Megyeri Csilla, Berki Renáta (Mazsi)

Megyeri Csilla és Berki Renáta (Mazsi) (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top