nlc.hu
Aktuális

Megyeri Csillát megverték

Megyeri Csilla nyilatkozott a megveréséről: „ Megfogta a hajamat, a földre rántott és a fejemet ütötte”

Az egykori műsorvezető teljesen kiakadt, ezért is szeretné tisztázni, mi történt pontosan.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Megyeri Csillát vasárnap hajnalban érte támadás a debreceni Campus Fesztiválon. A Csillával konfliktusba keveredő hölgy kommentben később azt állította, hogy a híresség tartozik neki két millió forinttal. Csilla úgy érezte, nem bírja tovább tűrni a róla szóló híreket és megszólalt az ügyben.

„Eddig csendben voltam, tisztelve a pár gyermekeit és ezt az egész kellemetlen helyzetet, pedig sok megkeresés érkezett. Én viszont próbáltam korrekt lenni, és kihagyni ebből a médiát” – mondta a műsorvezető, aki azt is tisztázta, hogy ő semmilyen pénzzel nem tartozik. 

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla (Fotó: Birtron Szabolcs)

„Ahhoz, hogy a párom Zsolti és a hölgy férje milyen biszniszt folytattak évekkel ezelőtt, nekem nem sok közöm van. Ne vegyék a nevemet a szájukra, mert én bizony egy petákkal sem tartozom nekik. Ne vádoljanak hazugságokkal, mert bizony ez rágalmazásnak minősül és egyébként sem értem, hogy jön ez most ide, amikor arról beszélünk, hogy miként dulakodtunk egymással” – nyilatkozta a Blikknek Csilla.

„Méltatlan és kellemetlen ez az egész helyzet. Soha nem kerültem verekedésbe. Lelkileg is megviseli ez az egész történet. Ki vagyok teljesen akadva. Én nem verekedtem, csupán védekeztem ahogy tudtam. Az egyik standnál buliztunk, a barátunk odament egy társasághoz, mert szeretett volna nekik köszöni, majd visszajött hozzánk. Az egyik hölgy viszont elkezdett méricsgélni, erre a barátnőm megemelte a poharát és annyit mondott, hogy egészségedre. Majd a hölgy felállt, megrázta a pezsgősüveget a kezébe, és felénk locsolta. Erre én a kezemben lévő italt az irányába locsoltam, ez lehet nem kellett volna. Erre begurult és nekem esett, belekapott a hajamba és elindult a cicaharc. Ez pár másodperc volt” – magyarázta Balázsék műsorában Megyeri. A másik hölgy párja végül szétszedte őket, akivel Csilla szóváltásba keverdett, majd a férfi is nekiesett.

„Megfogta a hajamat, a földre rántott és a fejemet ütötte. A kezemmel védtem magam fent és közben a lábammal rugdostam. Nem nagyon mertek odalépni a fesztiválosok, de két ember plusz a biztonsági őr végül szétszedett minket.”

A történtek óta Csilla ügyvédhez fordult. A hírességnek látszódnak még a sérülései, a szeme például még mindig kék zöld foltos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top